Строительная компания "Нова Будова"

Ваше мнение о строительной компании "Нова Будова"?

  • Можно доверять

    Голосов: 0 0.0%
  • Не стоит доверять

    Голосов: 0 0.0%
  • Нейтральное

    Голосов: 1 100.0%
  • Надежный застройщик

    Голосов: 0 0.0%
  • Ужасный застройщик

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    1

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
logo.png

::: Сайт застройщика

Описание :

Група компаній «Нова Будова» починає відлік своєї історії з 2005 року. Саме тоді троє засновників-ентузіастів вирішили створити невеличку будівельну компанію. Для них ця ідея була не просто бізнесом, а мрією, справою життя, у яку вкладалися не тільки кошти, але й усі сили. Спочатку був нелегкий процес освоєння нового для них виду діяльності. Перші злети, перші падіння. Труднощі виникали на кожному кроці, але це лише підштовхувало засновників Групи компаній до більш рішучих дій.

З плином часом маленька будівельна компанія перетворилась на велику. Збільшився штат, почався процес реконструкції старого приміщення, що більше не відповідало потребам компанії. Тут також все давалось не просто. Ще за декілька років «Нова Будова» і сама не помітила, як стала чи не найбільшою будівельною компанією міста. Було зведено та заселено декілька будинків, облаштовано територію.

Здавалося б усе, що задумувалось, уже виконано. Але ні – засновники зрозуміли, що потенціал компанії настільки великий, що не може обмежитись лише житловими будинками. Саме з цього моменту і починається історія житлового комплексу «Нова Будова». Починає розвиватися інфраструктура, планується будівництво першого в місті Фітнес-центру. Постають все нові труднощі, які, тим не менш, вже не можуть спинити темпів розвитку компанії. До зведення такого великого об’єкту залучаються кращі спеціалісти регіону, йде повний контроль за всіма етапами будівельного процесу. І, як це часто буває, коли до справи підходять серйозно, результат перевершує усі сподівання. Відкриття Фітнес-центру «Нова Будова» стає своєрідною відліковою точкою для розвитку фітнес-культури міста. Великі тренажерні зали, перший сучасний басейн, групові та комерційні заняття - усе це викликало шквал задоволення серед громадськості міста.

І тут знову, здавалося б, йти вже нікуди, але той, хто наполегливо йде, завжди відкриває для себе нові горизонти. Тож на території починають працювати два заклади харчування - бенкетна зала «Версаль» та гриль-бар «Beef». Свої двері відчиняють два сучасних стоматологічних кабінети, а невдовзі до них приєднуються російська лазня на дровах, меблевий магазин «Краса» та Центр лікування хребта та суглобів «Кінезіс».

Те, що задумувалось як невелика будівельна компанія, стало цілком самостійним житловим комплексом. За його справну роботу відповідають власний ЖЕК та служба охорони, яка патрулює комплекс двадцять чотири години на добу. Звичайно, і це все ще далеко не кінець. Одного разу почавши, дуже важко спинитись у своєму прагненні до ідеалу. У майбутньому планується суттєве розширення Фітнес-центру, а також відкриття школи та садочка, що працюватимуть за новітніми навчальними планами на засадах виховання особистості.

Усе починалося з ідеї і бажання трьох людей зробити це місто кращим для його мешканців. Пройшло вісім років – важко сказати, чи це багато, чи мало. Змінилося місто, змінилися люди, змінилися плани, бажання та цілі. Змінилося майже усе, окрім одного - мети. А метою тепер уже групи компаній «Нова Будова» завжди був і залишається постійний розвиток і прагнення до досконалості. Як для себе, так і для людей.
 
Сверху