Чи довго тримаються антуріуми в букеті після доставки?

Привіт усім, недавно отримав букет з антуріумів як подарунок і задумався — підскажіть, будь ласка, чи довго може простояти такий букет з антуріумів після доставки без втрати вигляду, бо я не впевнений, чи правильно його виставив, світло, температура не зовсім вписуються в мої умови, і не хотів би, щоб рослини швидко занепали.

Привіт, чудово, що звертаєш увагу на це. Я не скажу точну гарантію, але з власного досвіду і трохи порад з догляду можу припустити: за умови, що букет з антуріумів стоїть у кімнаті з розсіяним світлом, без прямих сонячних променів і не на холодному підвіконні, він може зберігати декоративний вигляд кілька днів-тижнів. Головне — прибрати зайву вологу, не допускати перегріву або сильного холодного протягу, підтримувати помірний полив і вологість приміщення. Якщо після доставки рослини були вже злегка втомлені, то, звичайно, термін може бути коротшим. Я завжди радуюсь, коли мій букет з антуріумів тримається добре понад тиждень — але попередньо стежу за умовами.

Дякую за відповідь, це вже дає розуміння. Я зараз можу розмістити букет з антуріумів на столі поруч із вікном, але не на самому підвіконні, бо там сонце падає прямо кілька годин в день. Температура вдома ближча до 20–22 °C, не відчуваю великого протягу, але вологість не дуже висока. Чи є сенс підставити під вазу піддон з вологими гальками для підвищення вологості чи це забагато? І чи варто зменшити полив після доставки, бо якби рослина трохи «прохолола» під час перевезення? Хотілося б, щоб він жив і декоративно виглядав якнайдовше.

Дякую за відповідь, це вже дає розуміння. Я зараз можу розмістити букет з антуріумів на столі поруч із вікном, але не на самому підвіконні, бо там сонце падає прямо кілька годин в день. Температура вдома ближча до 20–22 °C, не відчуваю великого протягу, але вологість не дуже висока. Чи є сенс підставити під вазу піддон з вологими гальками для підвищення вологості чи це забагато? І чи варто зменшити полив після доставки, бо якби рослина трохи «прохолола» під час перевезення? Хотілося б, щоб він жив і декоративно виглядав якнайдовше.
Розумію твої переживання, бо антуріуми мають свою специфіку, і не завжди ясно, як вони поводитимуться після доставки. У більшості випадків букет з антуріумів тримається досить довго, адже ці квіти мають щільну структуру, повільно втрачають вологу і добре переносять зміну температури, якщо вона не надто різка. Важливо лиш не ставити букет біля батареї чи під кондиціонером, уникати потоків холодного повітря і періодично освіжати зрізи. У догляді вони невибагливі, і саме тому люди часто їх обирають для подарунків, коли хочуть, щоб букет простояв не два дні, а значно довше, інколи навіть до двох тижнів. Якщо хочеш мати максимально свіжий вигляд квітів, найкраще замовляти їх у тих, хто дбає про якість перед передачею кур’єру, і в такому разі після доставки антуріуми не виглядають втомленими й добре адаптуються до кімнатних умов.

Якщо тобі знадобиться новий букет з антуріумів https://kvitna.ua/collection/bouquets-of-anthuriums або хочеш спробувати інший варіант композиції, можеш без проблем замовити його з доставкою у Львові в онлайн магазині Kvitna, де підбирають свіжі квіти та акуратно оформляють композиції так, щоб вони приїжджали в хорошому стані і довго тішили зовнішнім виглядом після вручення.

Сверху