«Комунальний «лікбез»: киян навчатимуть розраховувати субсидію

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
«Комунальний «лікбез»: киян навчатимуть розраховувати субсидію

У столиці стартує проект «Комунальний «лікбез»: просто про складне», який передбачає серію безкоштовних прикладних лекцій для киян на тему житлово-комунального господарства, повідомляє «Мир квартир».
Семінари проводитимуться комунальним концерном «Центр комунального сервісу» (ЦКС) на базі навчального центру «Платформа комфорту».

Уже з 18 жовтня відбудеться перша лекція, де киян навчатимуть працювати з платіжними документами, їх правильним заповненням, а також розкажуть як розрахувати пільги та субсидії на родину. Це пов’язане зі змінами платіжних документів у столиці: віднині замість звичних квитанцій люди отримуватимуть повідомлення, які дозволять скоротити час обробки платежів та уникнути підробок платіжок.

«На базі «Центру комунального сервісу» ми проводитимемо лекції і практичні семінари, де наші фахівці відповідатимуть на запитання людей. Адже ті нормативні та організаційні зміни, які відбулися в сфері ЖКГ, викликали у людей велику кількість запитань та нарікань на брак якісних роз’яснень. Завдяки цим безкоштовним навчанням люди будуть більш обізнані в питаннях захисту своїх прав та інтересів», – коментує зазначені ініціативи ЦКС заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Для участі в семінарах і практикумах необхідна попередня реєстрація.

obuchenie.jpg

План навчань

18 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Зміна платіжних документів за житлові та комунальні послуги: як правильно заповнювати рахунки та розраховувати субсидії та пільги.

18 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Правила реєстрації місця проживання. Навесні 2016 року відбулися зміни в процедурі реєстрації та зняття з реєстрації населення країни. Подробиці на семінарі.

19 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Неналежне надання або ненадання послуг. Акт-претензія. Структура, періодичність та строки надання послуг з утримання будинків та прибудинкової території. Тариф до 20 числа.

20 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Все, що потрібно знати про холодне водопостачання.

24 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Центральне опалення та гаряче водопостачання.

25 жовтня, м. Київ, вул. Львівська, 57-А

Енергоефективність – доступна для всіх. Як зробити будинок більш енергоефективним, економічна доцільність заходів, їх окупність тощо.
 
Сверху