Меблі для ванної кімнати.

#1
У нашій новій квартирі планується глобальний ремонт. Меблі для вітальні, спальні та дитячої ми перевезли зі старої квартири, а ось меблі для ванної кімнати доведеться купувати нові. Хочу купити меблі через інтернет-магазин, щоб не мотатися торговими центрами у пошуках. Нічого цікавого поки що не знайшла ... може у кого на прикметі є цікавий інтернет-магазин?
 
#2
А чому не хочете зробити меблі для ванної на замовлення? Це було б дуже зручно, та й дизайнери зазвичай виїжджають до клієнта додому відразу з каталогами, тому ходити магазинами не довелося б. А ось що щодо інтернет-магазинів меблів, то їх зараз дуже багато, ви мабуть мало поки дивилися. Ось, наприклад, в цьому магазині дуже хороший вибір меблів для ванної https://dorogedeshevo.com.ua/mebli-dlya-vannoji . Думаю, щось має сподобатися.
 
#5
З нинішніми цінами варто шукати в інтернеті, щоб потім не засмутитися, що в іншому магазині на третину дешевше, ніж купили ви. Не поспішайте.
 
#6
Я особисто завжди "за" економію. Тому вважаю, що й ремонт можна зробити дешево. Й замість заміни ванни, можна скористатися послугою відновлення ванн. Київ 100% користується такими полугами з реставрації, але не знаю, чи є фахівці в інших містах країни.
 
Сверху