Бизнес

#21
Советую заглянуть на данный сайт ,если вас интересует цена на кассовый аппарат https://systemgroup.com.ua/ru/equipment/registratory-raschetnyh-operaciy/kassovye-apparaty скажу сразу, что SystemGroup станет надежным партнером для вас, компания уже долгое время на рынке и делает всё для того, чтобы облегчить работу владельцам бизнеса. Мы покупали у них аппарат и более чем довольны.
 
#23
У нас маленька пекарня. Так, маленька, але - своя. Довго думали, чи потрібно взагалі в такий час щось починати. Але людям мипотрібні, й це розуміємо.
Для того, щоб відкрити побідний бізнес треба, по-перше, UNOX купити в Україні. Це чудове обладнання: конвекційні печі, пароконвектомати, які за вас будуть робити усю загальну роботу. Ви - тільки продаєте та рахуєте гроші..
 
#24
Могу вам посоветовать надёжную и проверенную компанию "Системы для бизнеса" https://sys2biz.com.ua/ - это ведущий эксперт на рынке информационных внедрений, которая имеет более 15000 постоянных клиентов и уже более 20 лет на рынке. Это отличный помощник бухгалтеру, экономисту и предпринимателю.
 

Shreck

Новенький
#25
А кто может посоветовать как сделать электронную цифровую подпись, для бизнеса?
 
#26
Інвестиції це завжди цікава тема. Як щодо інвестування в бізнес, зокрема у видобуток надр, консультації з цього питання проводить компанія https://geogroup.com.ua/. На сайті компанії можна знайти більше інформації про цю сферу для інвестицій, дізнаєтесь яким чином менеджери будуть допомагати, проконсультуєтесь та отримаєте всі відповіді на свої питання, та зможете розібратись у цьому питанні детально.
 
#28
Чому ні? Бізнес у сфері краси завжди прибутковий, але лише при правильному плануванні. Потрібна хороша стратегія салону краси https://ua.salonmarketing.pro/blog/...ya-kosmetologchnoi-kliniki-push-chi-pull.html - тут можете ознайомитись про що саме мова та пройти навчання перш ніж відкривати салон. Це вам дуже допоможе!
 

Karachun

Новенький
#29
Вітання. Я думаю, що вам для цього найвигідніше використовувати послуги аутстафінгу від vip hr https://viphr.com.ua/ua/autstafing/ . Це дуже добре і дуже зручно, повірте моєму досвіду. Напевно, найголовніше - відсутність витрат на найм персоналу на постійній основі. Ви просто запрошуєте людей, які допоможуть Вам вирішити певні завдання на певний час. І можете не сумніватися, що ці послуги будуть дуже продуктивними. А потім Ви самі переконаєтесь, Що результат Вас радуватиме на постійній основі.
 
#34
Так це круто! Ви головне умови добрі зробіть, персонал досвідчений підберіть та налагодіть всю роботу.
Вот что касается оптимизации всей работы я бы сразу советовала рассмотреть в перспективе CRM для фитнес-клубов . Очень удобно и продуктивно как минимум. Если в клубе все автоматизированно, то гораздо проще таким бизнесом управлять и невозможно ничего важного упустить из вида.
 
#36
CRM - это реально для крупных компаний. В большинстве случаев обходятся профильными готовыми решениями. У нас БьютиПро в салонах установлено. Там конкретно заточен продукт под сферу красоты и просто им пользоваться.
 
#37
Где купить широкоформатные принтеры для бизнеса?
Приветствую! Могу вам порекомендовать замечательный магазин DSTrade https://www.dstrade.ua/. У них большой выбор широкоформатных принтеров различных брендов и моделей. Качество оборудования на высоте, а цены приятно удивят. Загляните туда, возможно, найдете то, что нужно!
 
Сверху