Є сенс купувати прямий диван?

Замислююсь над тим, щоб придбати прямий диван для вітальні. Хочу щось максимально зручне, щоб підходило і для щоденного сидіння, і, за потреби, для сну. Дуже важливо, щоб був зручний механізм розкладання і щоб конструкція була міцною, бо в домі двоє дітей. Якщо хтось нещодавно купував подібний варіант — поділіться досвідом. Також цікавить, як тканина поводиться в експлуатації, чи легко чиститься, і чи не просідає наповнювач з часом

На Вашому місці я б однозначно звертав увагу на наповнення і каркас. Прямий диван ми купували торік — з перших днів було видно, що річ якісна. Тканина міцна, при цьому приємна на дотик, не парить влітку й легко витирається навіть звичайною вологою серветкою. Щодо сидіння — все пружне, не просідає, механізм працює плавно. Використовуємо щодня, ще й часто розкладаємо, то ж можу сказати, що вибір себе виправдав. Рекомендую не гнатися лише за дизайном — практичність важливіша.

Ви знаєте, прямий диван — це одна з найкращих покупок у моїй квартирі. До цього мав кутовий, і постійно не вистачало місця чи то для гостей, чи для сну. А тут усе просто — розклав і маєш рівну поверхню. Дивився, щоб був із буковими ламелями в основі — це дійсно продовжує термін служби. Ще один момент — подушки. Якщо знімні чохли — це величезний плюс, особливо коли є домашні тварини або діти. Раджу брати щось універсальне, що впишеться в будь-який інтер’єр.

Всім доброго дня. Я теж довго шукав підходящий прямий диван для своєї квартири, переглянув чимало варіантів. У результаті зупинився на моделі з глибоким сидінням і ортопедичним наповненням — дуже зручно як для відпочинку, так і для сну. До речі, брав прямий диван https://svit-matrasiv.com.ua/ua/divany/type=prjamie-divany/ в магазині Світ Матраців — був приємно здивований вибором і рівнем обслуговування.
Користуюсь диваном уже третій місяць — не скрипить, не просідає, тканина не втратила вигляду. Якщо шукаєте щось надійне і за розумну ціну — можете сміливо там дивитись..

Сверху