Імунітет

Всім привіт! Чула, що гарний настрій і сміх буцімто допомагають зміцнити імунітет. Хтось пробував перевірити це на собі? Можливо, це звучить смішно, але мені цікаво, чи дійсно психологічний стан так впливає на захисні сили організму. Якщо є особистий досвід або посилання на цікаві статті — поділіться, будь ласка. З радістю спробую підходи з гумором!

Я прийшла на сайт «Здоровʼя та відпочинок», коли шукала прості та зрозумілі поради щодо підтримки імунітету, і була приємно здивована підходом. Багато з рекомендацій я вже давно практикую сама: прогулянки на свіжому повітрі, нормалізацію сну, уважне ставлення до харчування. На сайті добре розкрито тему, на що саме варто звертати увагу, а що часто є перебільшеним або нав’язаним маркетингом. Мені близька позиція, що імунітет http://health.net.ua/?page_id=238 це система, яка потребує турботи щодня, а не лише під час хвороб. Інформація викладена людською мовою, без складних термінів, але з логічними поясненнями. Після прочитання деяких статей я скоригувала свій режим відпочинку і реально відчула різницю. Вважаю, що цей сайт вартий уваги тих, хто хоче краще розуміти свій організм і діяти усвідомлено.

Сверху