Привіт! Хочу розмістити рекламу своєї компанії в інтернеті, але не знаю, який тариф вибрати і чи взагалі це ефективно. Чи реально, щоб реклама онлайн приносила нових клієнтів і збільшувала продажі? Можливо, хтось користувався такими послугами?
Привіт! Хочу розмістити рекламу своєї компанії в інтернеті, але не знаю, який тариф вибрати і чи взагалі це ефективно. Чи реально, щоб реклама онлайн приносила нових клієнтів і збільшувала продажі? Можливо, хтось користувався такими послугами?
Я користувалася послугами UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/internet-reklama для розміщення інтернет-реклами і залишилася дуже задоволена. Вони пропонують різні тарифи — від «Ефективного» для невеликого бізнесу до VIP для топових позицій у каталозі та пошуку Google. Після розміщення реклами помітила, що клієнти стали швидше знаходити мою компанію, зросли запити на послуги, а сам профіль працює як онлайн-візитка 24/7. Головне — заповнити всі дані про компанію, додати опис, контакти та фото, тоді результат реально відчутний. Тож інтернет-реклама на UA-REGION дійсно допомагає залучати клієнтів і підвищувати впізнаваність бренду.