Привіт! Планую коротку поїздку і хочу взяти з собою невелику валізу для ручної поклажі. Не можу визначитися, яку модель вибрати, щоб вона була зручною, місткою і підходила для літака. Хто недавно купував і може поділитися враженнями?
Привіт! Планую коротку поїздку і хочу взяти з собою невелику валізу для ручної поклажі. Не можу визначитися, яку модель вибрати, щоб вона була зручною, місткою і підходила для літака. Хто недавно купував і може поділитися враженнями?
Я замовляла валізу в магазині Chemodanoff, ось тут https://www.chemodanoff.com.ua/uk/999-valizi-ruchna-poklazha Валіза для ручної поклажі виявилася саме такою, якої я шукала: легка, компактна, але водночас достатньо містка для всіх необхідних речей. Мені сподобалося, що всередині є кілька відділень і кишень на блискавці — усе зручно розкладати і швидко знаходити потрібні дрібниці. Коліщатка безшумні, ручка висувається і регулюється під зріст, а матеріал дуже надійний і зносостійкий. Замовлення оформили швидко, доставка була вчасно, і вже під час першої поїздки я відчула, наскільки це практично для коротких відряджень або відпусток. Загалом, думайте.