Вибираю кухонну електродуховку

Я у пошуках великої електродуховки для своєї нової кухні. Мені потрібна духовка, в якій можна готувати великі порції, бо маю велику родину. Хочеться, щоб вона була енергоефективною та мала кілька режимів приготування. Важливо, щоб управління було інтуїтивно зрозумілим, а догляд за нею не складав труднощів. Які функції я маю шукати і на що звернути увагу при покупці такої духовки?

Функція конвекції та самоочищення справді звучать корисно. А як щодо додаткових функцій, таких як гриль чи затримка старту? Вони справді корисні чи це лише маркетингові хитрощі? І ще, наскільки важливим є матеріал виготовлення внутрішньої частини духовки? Я чув, що деякі покриття легко чистяться і довше служать.

Ще варто перевіряти наявність додаткових аксесуарів: деко, решітки, форма для кексів тощо. Я при замовленні на https://sinvik.com.ua/uk/bt/duhovki звертала увагу на комплектність - прийшло все, що потрібно для повсякденного використання. Тепер не треба купувати додатково нічого, і готувати одночасно декілька страв стало простіше.

Сверху