Вибір насоса для басейну

У мене з'явився басейн, і я шукаю насос. Але проблема в тому, що я зовсім не розуміюся на цьому. Як обрати правильний насос для басейну? Мій басейн середніх розмірів, і я хочу, щоб вода завжди була чистою.

Вибір насоса для басейну - важливий момент. Спочатку визначтесь з продуктивністю. Для середнього басейну рекомендується насос із продуктивністю від 50 до 100 галонів за хвилину. Також зверніть увагу на фільтрацію і потужність. Я б порадив звернути увагу на насоси із змінною швидкістю, вони ефективніші та економічніше використовувати.

Дякую за пораду! А як щодо марки? Чи є якісь відомі бренди, на які варто звернути увагу? Я чув про Hayward і Pentair, але не впевнений, чи це найкращий вибір. Тому що в мене взагалі нема досвіду в виборі цієї категорії товарів.

У мене з'явився басейн, і я шукаю насос. Але проблема в тому, що я зовсім не розуміюся на цьому. Як обрати правильний насос для басейну? Мій басейн середніх розмірів, і я хочу, щоб вода завжди була чистою.
Справді, Hayward і Pentair - це хороші бренди, але є ще кілька варіантів. Я б порадив тобі заглянути в каталог насосів для басейну https://aquapolis.ua/nasosy.html в інтернет магазині під назвою "Aquapolis". Вони пропонують широкий вибір насосів різних марок і моделей. Якщо ти шукаєш високу якість та надійність, то зверни увагу на насоси із змінною швидкістю, такі як Hayward Super Pump VS або Pentair IntelliFlo.

Вони забезпечують ефективну фільтрацію та економію електроенергії. Крім того, в каталозі є детальні описи та відгуки про кожну модель, що допоможе тобі зробити правильний вибір. Думаю що в вас вийде все зробити як треба.

Сверху