Вибір фільтра для води в Житомирі

Роблю ремонт у квартирі в новобудові і задумався про встановлення нормального фільтра для очищення води. Якось не дуже хочеться привозить додому питну воду. Сподіваюся, що зараз існують хороші системи очищення води, підкажіть варіанти ....

Shreck

Новенький
Так скажіть своїм майстрам нехай поставлять вам фільтр для очищення води. Вони ж явно не перший раз ремонт роблять і досвід в цій справі точно мають. Тільки перед утановка запитайте у них якийсь фільтр будуть ставити, щоб потім упевнитися, що це він і зорієнтуватися за ціною.

fflot

Новенький
Дивлячись на який бюджет Ви розраховуєте. Так як це важливо. В основному зараз встановлюють або потрійний фільтр або фільтр зворотного осмосу. Кардинальним відмінністю між цими двома видами фільтрів - це наявності спеціальної колби з мембраною для очищення або ж її відсутність. Від самого якості мембрани також залежить і ціна фільтра.

Ну навіть якщо фільтра зворотного осмосу дорожче, я все таки радив купувати саме їх https://ecosoft.ua/ua/zhytomyr/ Тоді ви зможете впевнено сказати, що п'єте очищену воду. Адже тільки він за допомогою спеціальної мембрани може розділяти брудну воду і чисту, а далі вже відбувається фільтрація за допомогою додатково встановлених картриджів. Один мінус в цьому виді фільтра - велика витрата води, так як відсотків 70 від загальної кількості йде в каналізацію.

Shreck

Новенький
До речі, згадала. Чула я про такі фільтри, навіть воду пила з них. Зовсім вилетіло з голови. На минулій роботі стояв на офісі подібний. Вода з них добра. Тому також можу рекомендувати.

Сверху