Відгуки про Holy Land Cosmetics

Дівчата, хочу спробувати ізраїльський догляд, бо чула багато позитивного про результати після нього. Хто вже купував засоби цього бренду, поділіться враженнями. Чи дійсно вони допомагають при проблемній шкірі та чи варті своєї ціни? Буду вдячна за будь-які поради та реальні відгуки!

Я користуюся цими засобами вже другий рік і можу сказати, що для моєї жирної шкіри це справжній порятунок. Особливо подобається, як вони працюють з порами та дрібними запаленнями. Сама косметика Holy Land Cosmetics має дуже потужні склади, тому я завжди замовляю її на сайті ProfiStyle. Там я впевнена, що отримую оригінал, а не підробку. В магазині ProfiStyle чудовий сервіс, і мені допомогли підібрати саме ту лінійку, яка підійшла під мій стан шкіри. Обличчя стало набагато чистішим, колір вирівнявся, і я нарешті забула про постійний жирний блиск. Це косметика високої якості, яку часто використовують косметологи, тому результат ви точно помітите. Дуже рекомендую спробувати їхні лосьйони та маски, вони творять дива.

Сверху