Двофакторна аутентифікація: чи потрібна вона гравцям?

Я от почав замислюватися, чи реально треба ставити двофакторну аутентифікацію. З одного боку, це додаткова безпека, а з іншого — кожного разу вводити код трохи напрягає. Недавно пробував увійти з нового пристрою, і система вимагала підтвердження, що це я. Трохи нервував, бо поспішав, а смс затримувалася. Але потім подумав: може, воно того варте, щоб акаунт не вкрали. Як ви ставитеся до цієї функції?

У мене був випадок, коли я залишив телефон без пароля, і потім реально переживав, що хтось може залізти в акаунт. Тепер завжди включаю додатковий захист, навіть якщо він займає кілька секунд. На favbet я теж використовую двофакторку, бо там не тільки гроші, а й особисті дані. Так, іноді смс приходять із затримкою, але краще так, ніж потім відновлювати все через підтримку.

Я колись користувався додатками, де після входу доводилося підтверджувати особу навіть через біометрію. Спочатку дратувало, бо здавалось зайвим кроком, але потім помітив, що це зручно: швидко приклав палець і все. Головне, щоб система працювала стабільно й не зависала у критичний момент. Тоді вже немає відчуття, що витрачаєш час дарма.

Сверху