Декоративна косметика

Чесно кажучи, я дуже вибаглива до декоративної косметики, особливо коли йдеться про помади. Саме тому розділ з помадами на www.holylu.com.ua/pomady/ став для мене приємним відкриттям. Тут можна знайти і класичні стримані відтінки, і сміливі трендові кольори для особливого настрою. Пігментація насичена, але виглядає дорого і благородно, без зайвої «крикливості». Формули комфортні — губи залишаються зволоженими навіть після кількох годин носіння. Приємно, що склад містить доглядові компоненти, а не просто декоративну основу. Замовлення обробили швидко, і вже за кілька днів я тримала посилку в руках. Тепер це місце, куди я повертаюся, коли хочу оновити косметичку чимось справді якісним.

Жінки взагалі наскільки я знаю прискіпливо відносяться до того чим мастять своє обличчя

lemm

Новенький
Чесно кажучи, я дуже вибаглива до декоративної косметики,
Я добре ставлюся до декоративної косметики, але без фанатизму і зайвого захоплення. Для мене це скоріше спосіб підкреслити зовнішність, а не кардинально щось змінити. Я не користуюся великою кількістю засобів, обираю у originalbeauty.com.ua/ тільки те, що дійсно підходить. Мені подобається, коли макіяж виглядає акуратно і природно, без перевантаження. Інколи можу зробити щось більш виразне, але це скоріше під настрій. Я не женуся за всіма новинками і трендами, бо не бачу в цьому великого сенсу. Загалом сприймаю декоративну косметику як доповнення, а не як щось обов’язкове кожного дня.

Сверху