Де замовити квіти з доставкою у Львові?

Останнім часом почав замислюватися, наскільки просто або складно у Львові замовити квіти з доставкою, особливо коли мова йде про несподівані сюрпризи, типу вітання на день народження або просто знаки уваги без приводу. Потрібен варіант, де все максимально чітко: гарні композиції, оперативна доставка, адекватна ціна і, бажано, людське ставлення до клієнта. Шукаю перевірений сервіс доставки квітів у Львові, бо не хочеться натрапити на щось випадкове — вже мав негативний досвід, коли замість ніжного букета троянд привезли щось явно втомлене. Якщо хтось користувався хорошою службою, яка реально дбає про якість і час доставки, буду вдячний за рекомендацію. Цікавить як класика (троянди, хризантеми), так і щось більш креативне — авторські букети, наприклад. Пишіть, будь ласка, тільки ті, хто реально щось замовляв, бо просто посилання з реклами не цікавлять.

Можу поділитися власним досвідом, бо нещодавно замовляв букет для сестри на день народження, і саме у Львові. Довго порпався в інтернеті, порівнював варіанти, бо теж не хотілося нарватися на халтуру. Врешті зупинився на сервісі Proflowers — і не прогадав. По-перше, там дуже зручний вибір композицій: є і класичні букети, і цікаві дизайнерські рішення, оформлені зі смаком. По-друге, доставка квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv в них працює як годинник: я зробив замовлення зранку, а вже за кілька годин сестра отримала розкішний букет з листівкою, як я й просив. Все виглядало свіжо, охайно, красиво упаковано — як на фото. Дуже сподобалося, що оператор одразу вийшов на зв’язок, уточнив усі деталі, включно з адресою, побажаннями до оформлення та навіть часом, коли краще вручити. Цей сервіс дійсно вартий уваги, бо відчувається, що працюють не «аби як», а на результат. До речі, ціни не завищені — на тлі інших квіткових сервісів виглядає навіть демократично. Якщо тобі важливо зробити приємне людині без розчарувань, дуже раджу спробувати саме цей варіант.

Сверху