Всім доброго дня! Планую замовити лайки для відео на Ютуб. Але хвилююся, чи це не зашкодить каналу або не викличе підозр у алгоритмів. Чи варто це робити, поділіться власним досвідом.
Я теж боявся, що накрутка лайків може нашкодити каналу. Ризикнув і замовив у невеликій кількості. Поки проблем не виникало, але бачив, як у знайомого після масових накруток канал пішов у «тінь». Думаю, якщо робити, то обережно і поступово.
У мене був випадок, коли після накрутки лайків на відео різко знизилася активність загалом. Думаю, це вплинуло на алгоритм. Мій висновок: ризик є, і краще спочатку тестувати на менш важливих відео, щоб зрозуміти можливі наслідки.
У мене був випадок, коли після накрутки лайків на відео різко знизилася активність загалом. Думаю, це вплинуло на алгоритм. Мій висновок: ризик є, і краще спочатку тестувати на менш важливих відео, щоб зрозуміти можливі наслідки.
Коли я завантажив своє перше музичне відео, я сподівався на шалену популярність, але отримав лише кілька лайків від друзів. Було дуже прикро, бо я багато працював над цим проектом. Тоді я вирішив, що потрібна допомога. Знайшов SMMBoost і замовив у них лайки на ютуб https://smmboost.com.ua/youtube/ для мого відео.
Вже через день я помітив, що кількість лайків почала стрімко рости, а разом із цим з’явились і перегляди. Люди почали підписуватись на мій канал, ділитись відео, коментувати. Завдяки цьому я отримав нових слухачів і навіть кілька запрошень на виступи. Тепер я знаю, що просування через SMMBoost – це інвестиція, яка себе виправдовує.