Де замовляти каву та кавомашини для офісу?

Привіт! Хочу облаштувати в офісі нормальний кавовий куточок — потрібна хороша кавомашина і якісна кава, щоб співробітники були задоволені. Думаю ще про оренду замість купівлі, бо не впевнений, що одразу варто вкладати великі гроші. Підкажіть, хто вже замовляв для офісу, якими компаніями користувались і чи є сервісне обслуговування? Буду вдячний за поради та відгуки!

Привіт! Хочу облаштувати в офісі нормальний кавовий куточок — потрібна хороша кавомашина і якісна кава, щоб співробітники були задоволені. Думаю ще про оренду замість купівлі, бо не впевнений, що одразу варто вкладати великі гроші. Підкажіть, хто вже замовляв для офісу, якими компаніями користувались і чи є сервісне обслуговування? Буду вдячний за поради та відгуки!
Я теж стикалася з таким вибором і можу порекомендувати «Систем кава сервіс», бо в них дуже зручно все організовано — оренда кавомашин, продаж кави і чаю – детальніше на https://coffee-service.com.ua і це реально допомогло мені вирішити всі питання для офісу в одному місці. Замовляла кавомашину в оренду, щоб не витрачати одразу велику суму, ще й підібрали смачну каву та чай для співробітників, а менеджери дуже уважно все пояснили і допомогли з вибором. Доставка була швидкою, а сервісне обслуговування теж на рівні, тому я спокійна, що у нас у офісі завжди є свіжа кава без зайвих турбот.

Сверху