Де зараз реально взяти якісну рідину для пода?

Підкажіть, де зараз реально взяти якісну рідину для пода. Бажано, щоб не було хімічного присмаку, як у багатьох дешевих варіантів. Хочу щось більш м’яке, щоб не дере горло й не забивався картридж після кількох днів. Цікавлять конкретні місця, де купуєте самі, не маркетплейси.

Я довго брав різні варіанти в офлайн магазинах, але все одно часто траплялися лоти з дивним смаком. Зараз беру переважно фрукти або табачку на сайтах, де можна подивитись склад. Важливо, щоб співвідношення VG/PG було збалансованим, бо від цього залежить, чи не протікає картридж і наскільки насичена пара.

У мене под типу Caliburn, і він дуже чутливий до густоти. Коли VG забагато, затяжка стає важкою, а при надлишку PG може пекти горло. Тому беру максимум 60/40. І ще порада: не гнатися за «солодкими» смаками, вони швидко вбивають койл. Виробник не так важливий, як стабільність партій. Якщо є перевірене джерело, краще там і брати постійно.

У мене под типу Caliburn, і він дуже чутливий до густоти. Коли VG забагато, затяжка стає важкою, а при надлишку PG може пекти горло. Тому беру максимум 60/40. І ще порада: не гнатися за «солодкими» смаками, вони швидко вбивають койл. Виробник не так важливий, як стабільність партій. Якщо є перевірене джерело, краще там і брати постійно.
Я вже більше року замовляю рідина для пода https://bambuk.org/liquid-pod/ там усе чітко позначено за складом і міцністю, можна вибрати під будь-який под без ризику, що рідина буде надто густа або водяниста.
Раджу спочатку взяти невелику пляшку з мінімальною нікотиновою концентрацією, щоб зрозуміти, як поводиться на вашій системі. Якщо підходить потім уже можна брати більші об’єми. Також варто дивитися на пропорцію 50/50 або 60/40, вона більш універсальна. І не залишайте рідину довго відкритою, бо аромат швидко слабшає, особливо у фруктових міксах.

Сверху