Де купити обладнання для прибирання?

Shreck

Новенький
Доброго дня всім! Вирішив відкрити свою клінінгову компанію і залишилася справа за малим, купити якісне обладнання для прибирання. Порадьте мені магазин, де продають спеціальну техніку для прибирання, бажано не дуже дорого.

fflot

Новенький
До речі, досить непогана ідея для заробітку) Моя дружина займалася клінінгом, і навіть не погано заробляла, зараз дружина в декреті, планує через пару років повернуться до цієї справи. Обладнання вона купувала самостійно, брала кредит на це, але швидко відбила витрачені гроші.

Shreck

Новенький
От і думаю, що ця справа вигідна, якщо підійти до неї серйозно. Можливо ти знаєш, де твоя дружина купувала обладнання для професійного прибирання? Хочеться купувати саме у перевіреному місці, бо так якось спокійніше.

fflot

Новенький
Купувала дружина обладнання для прибирання в інтернет-магазині Керхер-плюс https://karcher-plus.com.ua/ua/ оскільки там величезний вибір професійної техніки для будь-якого виду прибирання як у приміщенні, так і на вулиці. Ціни не надхмарні, оскільки постійно є знижки та акції.

У виборі завжди раді допомогти в магазині професійні менеджери, які про обладнання для прибирання знають усі. Способів оплати багато і можна оплачувати при отриманні замовлення. Є можливість повернення протягом 14 днів після замовлення, якщо щось не підійде.

72744336-polomojnaya-mashina-karcher-fc-7-cordless-premium-1-055-760-0-700x700.jpg

Сверху