Де можна купити якісну чачу?

Привіт! Допоможіть знайти де можна купити якісну чачу, та як її обрати? Хочу спробувати щось нове і нестандартне. Чи є спеціалізовані магазини або сайти, які ви могли б порекомендувати?

Здрастуйте. Я завжди кажу, що найкраща чача та, що гарно пахне. Тримайте в руці, понюхайте, якщо запах чистий і свіжий – це гарний знак. Купляв таку на ринку у нашому місті, хороша була.

Привіт-привіт, я не експерт, але чув, що справжня чача має бути прозорою, без домішок. Коли я шукав, то просто питав у знайомих, де вони купляють. Часто хороші варіанти можна знайти в малих приватних магазинах.

Привіт-привіт, я не експерт, але чув, що справжня чача має бути прозорою, без домішок. Коли я шукав, то просто питав у знайомих, де вони купляють. Часто хороші варіанти можна знайти в малих приватних магазинах.
Добридень. Для дружньої зустрічі на дачі шукав щось незвичайне і в інтернет-магазині Маудау знайшов чачу https://maudau.com.ua/category/brendi-i-koniak/product_class=chacha не змусила на себе чекати.
Чача виявилася саме тим, що потрібне для веселого вечора: гостра, з чистим смаком та характером. Усім сподобалося, і тепер це наш вибір для таких заходів. Рекомендую спробувати для невимушених посиденьок з друзями.

Сверху