Де придбати головні убори балаклави та шапки?

Потрібно щось зручне і тепле на зиму, але в той же час, щоб не було громіздким і виглядало стильніше за звичайну шапку? Чи можливо знайти щось подібне серед балаклав і шапок з вушками? Я чув, що зараз багато моделей саме таких, які поєднують функціональність і естетику. Чи варто обирати таке, якщо хочеться бути в стилі та захищеному від холоду?

Я носив балаклаву в дуже холодні дні під час поїздок на роботу. Вона ідеально закриває обличчя, захищаючи від вітру, а також чудово тримає тепло. Коли на вулиці мороз, це практично єдиний варіант, який дійсно допомагає. Звісно, деякі варіанти можуть бути трохи обмеженими в стилі, але функціональність все ж перевершує.

А як щодо шапок з вушками? Чи маєте ви досвід носіння таких аксесуарів в зимовий період? Які їхні переваги для вас? Особисто мені здається, що вони можуть бути зручними, але чи достатньо вони теплі для справжньої зими, коли температура падає нижче за нуль?

Балаклави та шапки з вушками https://turwear.com/product-category/accessories/balaklavi-ta-shapki-z-vushkami/ це справжній вибір для тих, хто не хоче жертвувати стилем заради тепла, а також для інтернет світлин. Моя особиста думка, це практично та комфортно, якщо обрати правильну модель. Я купив таку шапку на осінь і взимку, і помітив, що вона досить зручна для коротких прогулянок або повсякденного використання, коли температура не дуже низька.
Шапкою, до речі, дуже зручно закривати вуха від вітру, що є великим плюсом. Коли на вулиці справжні морози, шапка зігріє, головне звертати увагу на склад. Тому якщо плануєте довгий час бути на морозі, то краще обрати більш утеплений варіант, наприклад, комбінувати шапку з вушками з іншими аксесуарами для додаткового захисту.

Сверху