Де придбати сантехніку для ремонту?

Шукаю надійний магазин для покупки сантехніки. Необхідно знайти якісні змішувачі, мийки, а також спеціалізовані товари для ванної та кухні. Важливо, щоб ціни були не надто високими, і щоб була можливість вибору серед різних брендів. Хто вже купував сантехніку в інтернет-магазинах? Порадьте, будь ласка, перевірений магазин.

Шукаю надійний магазин для покупки сантехніки. Необхідно знайти якісні змішувачі, мийки, а також спеціалізовані товари для ванної та кухні. Важливо, щоб ціни були не надто високими, і щоб була можливість вибору серед різних брендів. Хто вже купував сантехніку в інтернет-магазинах? Порадьте, будь ласка, перевірений магазин.
Я недавно зверталася в магазин сантехніки Водокран і залишилася дуже задоволена. Асортимент там дійсно широкий – можна знайти як стандартні, так і більш спеціалізовані моделі змішувачів, мийок, а також душові системи і комплектуючі для кухні та ванної. Що мені сподобалося найбільше, так це чудова комбінація ціни та якості. Продукція відомих брендів, таких як Grohe та Frap, за дуже доступними цінами. У магазині є цікаві акційні пропозиції, а також знижки для постійних покупців і оптових клієнтів. Ще один великий плюс – доставка безкоштовна при покупці на суму понад 1500 грн. Я дуже задоволена своїм досвідом і обов’язково звернуся до них ще раз.

Сверху