Дзеркало з підсвіткою у ванну

Всім привіт! Хто недавно купував дзеркало з підсвіткою у ванну кімнату — порадьте хороший інтернет-магазин. Хочу щось сучасне, можливо з додатковими функціями, типу підігріву чи поличок. Боюсь натрапити на неякісне дзеркало, тому цікавлять реальні відгуки про сервіс і саму продукцію.

Всім привіт! Хто недавно купував дзеркало з підсвіткою у ванну кімнату — порадьте хороший інтернет-магазин. Хочу щось сучасне, можливо з додатковими функціями, типу підігріву чи поличок. Боюсь натрапити на неякісне дзеркало, тому цікавлять реальні відгуки про сервіс і саму продукцію.
Можу порадити FeelMart https://feelmart.com.ua/ бо замовляла там дзеркало з LED-підсвіткою та підігрівом і результат перевершив очікування — дзеркало дуже якісне, гарно виглядає, світло яскраве, але не ріже очі, підігрів працює бездоганно, тому навіть у вологому приміщенні поверхня залишається сухою; ще сподобалося, що менеджер допоміг підібрати розмір і форму під мій інтер’єр, а доставили все швидко й добре упакували — видно, що магазин дбає про клієнтів і продає не просто товар, а рішення для комфортного щоденного користування.

Сверху