Дизайнерський ремонт у хрущовці. З чого почати ремонт в старій квартирі

#1
У Києві багато ремонтно-оздоблювальних компаній, але коли ви вирішите скористатися нашими послугами, то можете бути впевнені, що все буде зроблено з належною старанністю та на найвищому рівні.
Ідеї для ремонта квартир YouTube відео https://www.youtube.com/@VolodymyrChernysh


У нас вартість послуг прозора, без прихованих доплат. У роботі ми використовуємо професійне обладнання перевірених брендів, тому гарантуємо довгострокову якість ефекту від наших послуг. Вибираючи послуги нашої компанії, не втрачайте терпіння, адже ми дотримуємось обумовлених термінів.

Широкий спектр послуг по ремонту квартир означає, що ми можемо індивідуально та максимально ретельно підбирати оздоблювальні роботи до потреб наших клієнтів. Наша компанія також дбає про клієнта після ремонту.
Одержувачі наших послуг отримують від нас інструкції та поради щодо догляду за відремонтованою квартирою та її новими елементами. Це підвищить ефективність стін, підлог, вікон та дверей. Використання наших послуг з ремонту в хрущовці під ключ – це інвестиція, яка забезпечує довгострокову якість за гарною ціною.

Все, що вам потрібно зробити, це зателефонувати на наш номер, вказаний на сайті https://www.remontov.kiev.ua/
Під час розмови ми визначимо обсяг послуг, призначимо дату та зробимо початкову оцінку. Наступним етапом будуть ремонтно-оздоблювальні роботи на найвищому рівні.
Будь ласка, довіртеся нам, а ми подбаємо про все інше 093 457 22 26

Відео ремонт хрущовки 1 кімнатної Київ

Оздоблювальні роботи в хрущовці – останній і найскладніший етап ремонту, який включає безліч різних етапів, таких як укладання плитки, укладання підлог або фарбування стін. Саме тому наша компанія пропонує комплексні оздоблювальні послуги на найвищому рівні.

Беремося за будь-які замовлення: від однокімнатних до двохкімнатних квартир, які потребують спеціальних знань та навичок. Таким чином, ми можемо реалізувати, серед іншого:

встановлення вікон, дверей та підлог з їх естетичною обробкою;
конструкція із гіпсокартону;
укладання глазурі;
фарбування, обклеювання шпалерами, штукатурка, акрилове або силіконове покриття;
монтаж підвісної стелі.
Наш прайс-лист дуже привабливий. Ми досягли найкращого співвідношення ціни та якості.
Клієнти, які співпрацюють з нами, знаходять впевненість у тому, що оздоблення відповідатиме всім стандартам, і при цьому не вдарить по домашньому бюджету.
 
#2
Роботи в хрущовці, пов'язані з внутрішнім оздобленням у Києві, ми виконуємо належним чином. Ми дотримуємося принципу, що внутрішнє оздоблення має виконуватися максимально простим способом, що також є розумним та ґрунтовним. Завдяки такому підходу ми здобули довіру багатьох жителів.

Якщо вас цікавить ремонт хрущовки, під час бесіди ми організуємо зустріч у вас вдома або на квартирі, відповімо на всі питання на місці, а після зняття вимірів підготуємо комерційну пропозицію та обговоримо деталі разом із датою реалізації.
Зателефонуйте нам 093 457 22 26
 
#3
Майстри нашої бригади завжди в курсі необхідних матеріалів та тенденцій, за якими ми стежимо з пристрастю, беручи лише те, що дозволить нам покращити проект для клієнтів. Наша команда, яка працює у Києві, відрізняється великою сміливістю аранжування, а багаторічний досвід дає нам свободу під час створення проекту.
 
#5
Якщо ви вже задумалися про ремонт, то це перший крок до створення ідеального простору, який буде вас надихати щодня. Знаю, що вибір підрядника — справа непроста, але, на власному досвіді можу сказати, що знайти професійного дизайнера, який втілить усі ваші ідеї в реальність, дійсно важливо. Я теж звертався до дизайнера в Києві, і результат перевершив усі мої очікування. Вони перетворили мій простір на щось справді особливе. Якщо хочете, щоб ваш інтер'єр був не просто красивим, а й максимально функціональним, рекомендую звернутися до професіоналів https://ionosfera.org/dizayn-magazina-v-kieve.html . Вони точно знають, як зробити так, щоб ви залишилися задоволені кожною деталлю вашого нового інтер'єру!
 
Сверху