Допоможіть обрати вертикальні жалюзі!

DJonn

Active member
Вітання всім! Я нещодавно купив старий будинок у передмісті і зараз займаюсь його ремонтом. Хочу зробити кімнату для відпочинку з великими вікнами, але щоб можна було легко регулювати освітлення. Розглядаю можливість встановлення вертикальних жалюзі. Чи може хтось порекомендувати надійні фірми або магазини, де можна замовити?

Для спальні обрав ролети з блекаут матеріалу, щоб повністю блокувати світло. Вирішив, що такий варіант найкращий для комфортного сну. Рекомендую обирати кольори, що вас заспокоюють та вписуються у загальний дизайн кімнати.

DJonn

Active member
Коли я обирав жалюзі, звертав увагу, аби вони були стійкі до змін погоди. Вибрав такі, що не вигоряють на сонці та стійкі до вологи. Порада - завжди думайте про погодні умови вашого регіону.

Коли я обирав жалюзі, звертав увагу, аби вони були стійкі до змін погоди. Вибрав такі, що не вигоряють на сонці та стійкі до вологи. Порада - завжди думайте про погодні умови вашого регіону.
Розумію вас, я також в новій квартирі хотів максимально використати природне світло, але при цьому контролювати його інтенсивність. Вирішив зупинитися на вертикальних жалюзі від компанії Sunset.
Особливо вразила можливість підбору кольору жалюзі, який гармонує з кольором стін. Завдяки професійній установці, вертикальні жалюзі на вікна https://sunset.kiev.ua/uk/vertikalni-zhalyuzi/ служать бездоганно. Рекомендую всім, хто цінує якість та естетику розглянути цей варіант.

Сверху