До зберігати готівку

Вітаю шановне товариство! Зараз такий час, що тримати всі заощадження на банківських картках не дуже хочеться. Планую частину коштів перевести в кеш і зберігати вдома. Але виникає питання безпеки. Де ви ховаєте гроші, щоб це було не банально і надійно? Чи варто купувати професійне обладнання для цього?

Знаєте, ховати заначку під матрац чи в морозилку — це вже давно не працює, бо злодії ці місця знають краще за нас. Я для себе вирішив, що краще один раз інвестувати в нормальну безпеку, ніж потім шкодувати про втрачене. Дуже раджу звернути увагу на «Лука Сейфи». Це професіонали, які працюють десятки років і пропонують реально надійні сховища. Я собі встановив у квартирі невеликий вбудований сейф, який зовні виглядає як звичайна розетка. Це геніальне рішення, бо його майже неможливо знайти сторонній людині. Крім того, у них можна купити сейф у Києві https://safeluka.com.ua/ будь-якого формату, від меблевих моделей до серйозних броньованих шаф. Я особисто задоволений і якістю монтажу, і ставленням персоналу. Тепер, коли їду у відпустку, серце не болить за гроші. Краще довірити справу фахівцям і спати спокійно.

Сверху