Ефективна реабілітація

Привіт всім! Не можу зрозуміти, наскільки ефективна реабілітація в «Fizio». Мені порекомендували цю організацію, бо я вже більше року маю проблеми зі спиною, і, здається, нічого не допомагає. Після травми з’явилися постійні болі, а лікарі радили займатися фізіотерапією. Але я все ніяк не можу вирішити, чи варто йти саме в «Fizio» чи шукати інші варіанти. Я чув, що вони працюють з людьми з різними проблемами, але не зовсім зрозуміло, як їхні методи допомагають саме при хронічних болях. Чи є у когось досвід реабілітації в них? Яка вартість послуг? Чи варто того?

Можу поділитися своїм досвідом, бо я теж мав проблему з болями в спині після травми кілька років тому. Коли я вперше звернувся до https://fizio.ua/ я теж мав багато сумнівів, але насправді зараз можу сказати, що це було дуже вдале рішення. Що мені найбільше сподобалося — це індивідуальний підхід, тобто кожен план реабілітації складається відповідно до твого стану і потреб. Зазвичай там починають з повної оцінки твого стану, де спеціалісти визначають точні причини болю. Вони використовують не лише фізіотерапію, але й інші методи — наприклад, спеціальні тренування для зміцнення м’язів спини, які зменшують навантаження на хребет. Я проходив курс лікувальних масажів і вправ, також були сеанси мануальної терапії. Це допомогло мені зняти напруження, покращити кровообіг і загальний стан. Звісно, процес був не швидким — я займався близько 3 місяців, і тільки через кілька тижнів помітив реальний прогрес. Мені порадили робити вправи вдома, що також важливо для зміцнення спини. Вартість може варіюватися, бо все залежить від того, який саме план тобі складуть. Проте порівняно з іншими клініками, вона здається цілком розумною. До того ж, кожен сеанс — це не просто масаж чи кілька вправ, а комплексна програма, що допомагає не тільки зняти біль, а й попередити його повернення в майбутньому. Зазначу, що ці послуги включають не лише фізіотерапію, а й психологічну підтримку, адже багато проблем з болем виникають через стрес чи неправильну психологічну установку. Це теж величезний плюс, бо не всі клініки на це звертають увагу.

Мені теж цікаво дізнатися більше про це місце, бо недавно потрапив до травматолога через проблеми з коліном. Під час консультації він порекомендував «Fizio», але я ще не вирішив, чи варто йти саме туди. Скажіть, чи вони працюють з людьми, які мають проблеми з суглобами? Як швидко зазвичай дає результат їхня реабілітація? Мені важливо, щоб процес був не надто довгим, бо я не хочу довго залишатися без активного життя.

Сверху