ЖК Краєвид, ул. Киевская - РОН-СТОУН

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
14124.jpg

Объект: ЖК "Краєвид"

Застройщик: РОН-СТОУН

Адрес: ул. Киевская

Ссылки: Сайт проекта

Описание:

ЖК «Краєвид»-це комплекс комфорт-класу, що розміщен у центрі м. Обухів – чудовому районі з зеленою зоною. ЖК «Краєвид» пропонує не просто власне помешкання, а новий рівень життя в помешканні , що створено за найсучаснішими технологіями та європейськими стандартами.


Комплекс входить до компанії «Rone-Stone» ,що динамічно розвивається, добре відома як надійний забудовник, має чудову репутацію та індивідуальний підхід до кожного об’єкту. Вона завжди орієнтується на кращі світові стандарти, втілює в життя найсміливіші рішення, користується лише найякіснішими матеріалами. Підтвердженням цього є житлові комплекси «Шевченківський квартал» та «Перспектива» у Києві.

Наразі «Rone-Stone» здає в експлуатацію 80 000 м2 житла, а ще 160 000 м2 знаходиться на стадії проектування.

В Європі давно поширена концепція – працювати в мегаполісі, жити у передмісті. ЖК «Краєвид» – це не просто квадратні метри, це новий стиль життя. Компанія «Rone-Stone» залучає найкомпетентніших фахівців у будівельній галузі, продумує все до найменших дрібниць та керується принципом «Лише найкраще» для того, щоб мрії про казкове помешкання стали реальністю.

Експлуатація першої секції розпочнеться уже в наприкінці 2016 року.

Висока якість будівництва в поєднанні з практичними критеріями та демократичною ціною – чудовий варіант для тих, хто бажає жити по-європейськи в Україні. ЖК «Краєвид» – це запорука домашнього затишку та успішного майбутнього.
 
#2
Тревога! Касается всех, кто купил квартиры в домах, которые строет Репа. Это Перспектива, Шевченковский квартал, Краевид и Рич Хаус. репа начал продавать квартиры по второму кругу. Во всех своих домах!!! Эта скотина пытается срубить по максимуму и свалить со страны после выборов. Если Пороха не переизберут у Репы дорога в тюрягу. и он это знает, поэтому рубит бабло и готовится валить со страны
 
Сверху