ЖК Лукьяновский каскад, г. Киев, Шевченковский район, мкрн "Лукьяновка", ул. Половецкая, 4

Геркулес Зевсович

Модератор форума новостроек
бан
#1
19567.jpg 19568.jpg

Объект: ЖК "Лукьяновский каскад"

Ввод в эксплуатацию: 2 кв. 2021

Адрес: г. Киев, Шевченковский район, мкрн "Лукьяновка", ул. Половецкая, 4

Ближайшее метро: "Лукьяновская" 1,7 км, "Тараса Шевченко" 2,3 км

Застройщик: "Интергал-Буд"

Ссылки:

::: Сайт проекта

::: Сайт застройщика

::: Описание на oStroyke

Технические характеристики:

Класс: комфорт
Домов: 1
Технология строительства: монолитно-каркасная
Этажность: 12-25
Стены: кирпич
Количество квартир: 330
 
Последнее редактирование модератором:
#3
интересовалась сначала этим объектом, район нравится. Но вот что услышала от людей по поводу строительства. Во-первых, стройка на холмах - это рискованно. Мало ли как оно поедет/поплывет, и когда - неизвестно. Могут уже через 3 года после завершения строителтсва стены поехать. Во-вторых, мне как человеку, любящему природу, было неприятно узнать, что из-за строительства уже пострадало немало зеленых насаждений. Даже комиссия собиралась несколько раз в ноябре 2018 года, постановили что вырубка деревьев - самовольная. И что застройщик должен выплатить штраф за свои действия больше 75 тыс грн. Как-то так, печалька ((((
 

Nelli

Новостройки Украины
#4
Новости Жилого Комплекса
28.02.2019
Підвісні платформи, альпіністські гірки, мотузкові атракціони і батути. Це не про нові розважальні центри для дітей, це – сучасні дитячі майданчики в звичайних київських новобудовах. Редакція порталу Domik вивчила нетипові проекти ігрових майданчиків у житлових комплексах Києва. Дитяча територія Жилого Комплекса «Лук'янівський каскад» потрапила в ТОП-10 найкращих у столиці!
Забудовник не тільки суворо дотримується всіх державних будівельних норм (ДБН) з благоустрою територій та чітко прописаних вимог до дитячих майданчиків, а й вносить щось нове в інфраструктуру житлового комплексу.
ta2K17Htc216ul6i8tWxXmgkz2RRwgpxFBnuTjjt.png
 
#6
безрадостно все выглядит на объекте. сегодня довелось побывать неподалеку. и что я увидела?... разруха. и конь не валялся. даже забора, ограждающего стройку, нет. хотя правильно - нет стройки - нет и забора. слышала от знакомых, что есть люди, которые таки вложили деньги в эту недвижимость. Бедные люди, не представляю, что они сейчас чувствуют, как на иголках.... Ведь перспектива, как по мне, какая-то сомнительная. Учитывая всяческие скандалы около этой темой (то вырубка деревьев массово, то отсутствие каких-то документов)....
 
#7
З 2015 року проблема з будівництвом на даній ділянці активно не полишається і утримується в колі уваги активістів. Ось тут є повна інформація щодо цього питання, описана одним із активістів:
. Як бачимо, чимало проблем існує у зв'язку з об'єктом.
 
#8
В общем, что ни день - то "радость". Я на выходных общалась еще с несколькими людьми, кто уже вложил деньги в строительство, и у них неутешительная информация. Что много проблем с этим объектом, в частности, застройщик нарушает множество постановлений суда о запрете строительства. Что не один год жильцы домов около объекта протестуют против этого, и не просто словом, но и делом (создали группу активистов).
В общем, все непросто. Я не знаю, стоит ли надеяться на позитивное решение - в пользу тех, кто хотел жить в этом несуществующем доме..... Даже если его когда-то и возведут (в чем я сильно сомневаюсь), то стоимость 1 кв.м. заметно выше, чем на аналогичных объектах.
 
#10
Добрый вечер уже давно интересуюсь новостями ЖК. Меня смущает что з активность застройщика на площадки - не какая((. Участок под углом с ним работы много сваи, фундамент и местные "активисты". Как то все очень мутненько. Уже разочарована в застройщике.
 

Ostroyke

Поддержка форума новостроек Украины
Команда форума
#11
Для недопущення перекручень інформації повідомляємо наступне: вся дозвільна документація щодо ЖК «Лук’янівський каскад» наявна, ніким не оскаржена і зберігає чинність.

Ухвалою слідчого судді Шевченківського суду м. Києва від 26.06.2019 р. накладено явно незаконний арешт на земельну ділянку у провадженні щодо договору оренди земельної ділянки по вул. Половецькій, 4

Тому компанія «Інтергал-Буд» оскаржує цю ухвалу в апеляційному порядку на законних підставах.

Як ми повідомляли раніше, забудовник планує реновацію мікрорайону Татарка, який включає в себе:

облаштування сучасної та комфортної зони відпочинку;

створення об’єктів соціальної інфраструктури;

ремонт існуючих інженерних комунікацій;

встановлення вуличного освітлення;

облаштування сучасних дитячого та спортивного майданчиків;

будівництво дитячого садочку;

облаштування сучасної зупинки громадського транспорту;

пунктів сортування сміття тощо.

Забудовник веде активне спілкування із місцевою громадою та розраховує на плідну співпрацю і розуміння задля покращення мікрорайону Татарка.

Нагадаємо вам, що всі дозвільні документи та проект можна знайти на сайті, а також отримати за запитом, надіславши електронного листа за адресою
 

VenIIva

Инвестор
#12
Добрый вечер уже давно интересуюсь новостями ЖК. Меня смущает что з активность застройщика на площадки - не какая((. Участок под углом с ним работы много сваи, фундамент и местные "активисты". Как то все очень мутненько. Уже разочарована в застройщике.
Я бы на вашем месте пока воздержался от покупки тут пока не разберутся с судами у застройщика, пока не договорятся с местными жителями. Чтобы не получилось потом неприятной неожиданности.
 
#13
Я бы на вашем месте пока воздержался от покупки тут пока не разберутся с судами у застройщика, пока не договорятся с местными жителями. Чтобы не получилось потом неприятной неожиданности.
Я с Вами полностью согласна, уже будем дальше наблюдать за ЖК и не спешить не куда. Пока суды и все прочее пройдет, может пройти куча времени.
 
#14
Смотрите что нашла по этой застройке!!!
НА СЬГОДНІ (04.07.2019 р.) Апеляційний суд відхилив апеляційну скаргу забудовника.
АРЕШТ по Половецькій 4 залишився в силі! Забудовник немає права нічого будувати-рубати!

Всі дозволи та документи на будівництво видані з порушенням законодавста, з приводу чого відкрито кримінальне провадження.

Перед тим як інвестувати гроші у повітря переконайтесь, чи можливо на данній зеемельній ділянці, згідно геології, будувати каскад будинків ІІІ категорії у 24-28 поверхів. Місця для парку, дитячого майданчику, тощо не достатньо.

Реновації району не буде. Буде БЕТОНЕ ГЕТТО.
Ті хто видають дозволи на таке будівництво, тут жити не будуть.
 

Вложения

Nelli

Новостройки Украины
#15
Ход строительства Жилого Комплекса
01.06.2021
Станом на сьогодні виконано розчищення будівельного майданчика та влаштовані випробувальні палі. Триває заміна наявних та прокладання нових інженерних мереж. Виконуються підготовчі роботи до розробки котловану.
 

Nelli

Новостройки Украины
#16
Ход строительства Жилого Комплекса
01.07.2021
Виконано шпунти на будівельному майданчику – 70%. Виконано шпунтування інженерних мереж. Розпочато влаштування котловану.
 

Nelli

Новостройки Украины
#17
Ход строительства Жилого Комплекса
01.08.2021
Секція №1
Триває влаштування шпунтів. Завершено земляні роботи, розпочато влаштування пальового поля.
 

Nelli

Новостройки Украины
#18
Ход строительства Жилого Комплекса
07.10.2021
В секції 1 ведеться влаштування фундаментної плити та приямку ліфтової шахти та сходів, встановлено баштовий кран.
В секції 2 звершені роботи з влаштування пальового поля та котловану.
В секції 3 триває монтаж фундаментної плити під баштовий кран.
 

Nelli

Новостройки Украины
#19
Ход строительства Жилого Комплекса
07.12.2021
Повністю закінчений монтаж баштового крана.
Влаштування фундаменту виконано на 65%.
Продовжується влаштування монолітного каркаса підвалу і цоколю.
Розпочато роботи з влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини, монолітного каркаса, інженерних мереж (внутрішньомайданчикових).
 
Сверху