Жилой комплекс "Говард" просп. Злуки

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#1
21982.jpg

Объект: Жилой комплекс "Говард"

Адрес: г. Тернополь, просп. Злуки

Застройщик:

::: Креатор-Строй

Дата сдачи:

Сдача — 2 кв. 2017, завершены кладочные работы

Ссылки:

::: Сайт проекта

Описание :

Один з нових знакових будинків, що формуватиме образ проспекту Злуки в м.Тернополі і який доповнить уже майже завершений комплекс будинків «Садове місто».
Ділянка знаходиться вздовж важливої магістралі міста. Поруч найбільший парк міста – «Парк національного відродження».Інфраструктура мікрорайону давно сформована і добре функціонує.
Неподалік будинку знаходиться транспортні зупинки, заклади торгівлі, школи та садочки, а також кінотеатр ім. Довженка.
У кожній квартирі будинку передбачені балкони та уже засклені лоджії.
У будинку запроектовано поквартирне індивідуальне опалення, сміттєпроводи, а всі стіни мають ефективне зовнішнє утеплення.
 

Nelli

Новостройки Украины
#2
Новости Жилого комплексу "Говард" просп. Злуки на 07.04.2017

Кубок переможця, медалі, відзнаки та пам’ятні нагороди поповнили скарбницю відомої на Тернопільщині та в Україні футбольної команди Креатор-Буд. Протягом двох днів у Києві 25-го та 26-го березня проходив VII Відкритий весняний кубок будівельників України ФАБУ з міні-футболу серед будівельних організацій України . Всього у всеукраїнському чемпіонаті взяли участь 24 команди. Легендарна Команда Креатор-Буд стала єдиною , яка представила Західну Україну на весняному кубку, за що і отримала додатковий подарунок у вигляді золотого кросівка. Президент футбольного клубу «Креатор-Буд», граючий нападник команди Ігор Гуда гордиться своєю командою і не зважаючи на складні економічні часи в Україні уже 9-тий рік поспіль підтримує команду, яка достойно представляє Тернопільську область на всеукраїнському рівні.

Нагадаємо, футбольну команда «Креатор-Буд».була створена у 2008-му році і є багаторазовим чемпіоном Тернополя та області серед любительських команд, володарем суперкубка області з футболу, володарем Кубка України та фіналістом супер кубка України 2015 р. серед команд-ветеранів, учасником чемпіонату світу 2015-го року серед команд діаспори.

Головний тренер команди «Креатор-Буд» Віталій Гоцалюк, який сьогодні вранці приїхав з Києва, розповів, - ігри були напружені, суперники сильні, але вдалось здобути перемогу, залишивши позаду дві команди . Команда із Житомира стала другою у лізі Silver, а футболісти з Кривого Рогу взяли бронзу.

Юрій Беркита з команди Креатор-Буд став кращим бомбардиром чемпіонату України серед будівельних команд

На разі, фаворити Тернопільщини, футболісти Креатор-Буду готуються до чемпіонату України серед ветеранів, який проходитиме у травні-червні цього року. Вітаємо команду «Креатор-Буд» з перемогою і бажаємо подальших успіхів та перемог.

17499553_1712914835667552_8535687883224481504_n.jpg
 
Сверху