Жилой комплекс "Львовский квартал", г. Киев, Шевченковский р-н, ул. Глубочицкая, 13

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 1 50.0%
  • Хорошо

    Голосов: 1 50.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    2

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

23.10.2018
Будівельна корпорація РІЕЛ продовжує роботи з влаштування ростверку біля підпірної стіни поруч з будинком шостої черги ЖК Львівський квартал. Про це повідомили у відділі продажу компанії.
Водночас триває будівництво підземного паркінгу.
rostverk-2.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

24.10.2018
Будівельна корпорація РІЕЛ закінчила облаштування покрівлі у будинку п’ятої черги ЖК Львівський квартал. Про це повідомив керівник будівельних робіт Віталій Зелінський.
Наразі фахівці займаються підключенням інженерних мереж дощової каналізації для відводу води з даху.
Також виконуються штукатурні роботи, а на верхніх поверхах розводять систему опалення по квартирам. Водночас електрики завершили розведення електричних кабелів по квартирам.
roof.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

07.11.2018
Жилой Комплекс Львівський квартал: забудовник розпочав роботи з монтажу гідроізоляції
Будівельна корпорація РІЕЛ розпочала підготовчі роботи для влаштування гідроізоляції у будинку шостої черги Жилого Комплекса Львівський квартал. Про це повідомив керівник проекту будівництва Віталій Зелінський.
Також він зазначив, що наразі тривають додаткові монолітні роботи біля підпірної стіни. Крім того, за словами пана Зелінського, здійснюються роботи з пониження паль другої черги ростверку.

ruberoid.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

09.11.2018
Жилой Комплекс Львівський квартал: у сьомій черзі тривають роботи із влаштування зовнішніх мереж
Будівельна корпорація РІЕЛ продовжує роботи із монтажу зовнішніх інженерних мереж у будинку сьомої черги комплексу Львівський квартал. Про це повідомили у сервісному відділі компанії.
За словами працівників РІЕЛ, водночас із цим фахівці проводять підготовчі роботи із виконання врізки по тимчасовій схемі в існуючі міські мережі.

site-3255854_1280.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

12.11.2018
Жилой Комплекс Львівський квартал: у першій секції четвертої черги завершений монтаж дверей
Будівельна корпорація РІЕЛ закінчила роботи із монтажу дверей у першій секції будинку четвертої черги. Про це повідомили у сервісному відділі компанії.
Водночас, за словами керівника проекту будівництва Віталія Зелінського, на стадії завершення перебувають роботи із влаштування плитки в місцях загального користування першої секції та фасадні роботи. Він також повідомив, що спеціалісти закінчують стяжку у другій секції будинку.
door-1089638_640.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

14.11.2018
Жилой Комплекс Львівський квартал: на паркінгу влаштовують пластовий дренаж
Будівельна корпорація РІЕЛ продовжує влаштування пластового дренажу для підземного паркінгу, що знаходиться між третьою та четвертою секціями на території ЖК Львівський квартал. Про це повідомили у сервісному відділі забудовника.
Пластовий дренаж використовується для відводу ґрунтових вод. Завдяки йому контролюється їх рівень, аби запобігти їх підвищенню - адже воно стає причиною зменшення терміну служби споруджуваного фундаменту.
Крім того, будівельники зводять арматурний каркас фундаментної плити паркінгу. Також, за словами співробітників РІЕЛ, тривають гідроізоляційні роботи.

parking.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

16.11.2018
Жилой Комплекс Львівський квартал: у третій черзі розпочатий монтаж сходових огороджень
Будівельна корпорація РІЕЛ розпочала монтаж сходових огороджень у будинку третьої черги комплексу Львівський квартал. Про це повідомили у сервісному відділі компанії.
Також у будинку продовжуються роботи по влаштуванню радіаторів та фасадні роботи. Крім того, за словами працівників РІЕЛ, спеціалісти встановлюють газові котли у першій та другій секціях третьої черги.
staircase-643121_640.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

04.12.2018
Будівельна корпорація РІЕЛ розпочала земляні роботи із влаштування котловану у сьомій черзі ЖК Львівський квартал. Про це повідомив керівник проекту Віталій Зелінський. За його словами, до 8 грудня будівельники розпочнуть буріння паль. До кінця року планується встановити 129 паль, тобто 90% з необхідних для будинку сьомої черги.
47423042_274111176635017_7982548808150024192_n.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

06.12.2018
Будівельна корпорація РІЕЛ продовжує виконання вертикальних елементів цокольного поверху у будинку шостої черги ЖК Львівський квартал. Про це повідомив керівник проекту Віталій Зелінський. Він також зазначив, що до середини грудня буде залита плита перекриття цоколю.
Водночас до кінця грудня будівельники мають закінчити виконання перекриття першого типового поверху. З січня 2019 року планується зведення двох-трьох поверхів на місяць.
47466675_284708835512448_1213793921474232320_n.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Новости Жилого Комплекса
13.12.2018
Бюро технічної інвентаризації здійснило заміри приміщень 3 черги та видало технічний паспорт на будинок.
Технічний паспорт житлового багатоквартирного будинку знадобиться мешканцям під час реконструкції або перепланування приміщення та для розробки проектної документації на будівельні роботи, а також при можливому продажі квартири.
На підставі фактичної площі квартир, фінансовий департамент компанії починає процедуру обчислення остаточних розрахунків.
Незабаром менеджери сервісного відділу телефонуватимуть інвесторам 3 черги комплексу та повідомлятимуть інформацію щодо фактичної площі та статусу розрахунків.
pasport2.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Новости Жилого Комплекса
18.12.2018
Бюро технічної інвентаризації здійснило заміри приміщень четвертої черги та видало технічний паспорт на будинок. Про це повідомили в юридичному відділі Будівельної корпорації РІЕЛ.
Технічний паспорт житлового багатоквартирного будинку знадобиться мешканцям під час реконструкції або перепланування приміщення та для розробки проектної документації на будівельні роботи, а також при можливому продажі квартири. На підставі фактичної площі квартир, фінансовий департамент компанії починає процедуру обчислення остаточних розрахунків.
Незабаром менеджери сервісного відділу телефонуватимуть інвесторам четвертої черги комплексу та повідомлятимуть інформацію щодо фактичної площі та статусу розрахунків.
lk4-pasport.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
15.01.2019
Будівельна корпорація РІЕЛ продовжує бурові роботи у будинку сьомої черги Жилого Комплекса Львівський квартал. Наразі забурені 77 паль. Про це повідомили у сервісному відділі компанії.
До кінця січня будівельники планують повністю закінчити забурення пальового поля (загальна кількість паль - 129 шт.).
Водночас з 15 січня працівники ПАТ «Київенерго» розпочали перенесення мереж. З 20 січня розпочнеться монтаж дренажних систем. Відповідні роботи мають бути завершені 2 лютого.

basement.jpg
 
Последнее редактирование:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
16.01.2019
Будівельна корпорація РІЕЛ закінчила виконання вертикальних елементів першого поверху (розпочали вертикальну опалубку) у будинку шостої черги Жилого Комплекса Львівський квартал.
Про це повідомив керівник проекту Віталій Зелінський.
Водночас влаштовуються вертикальні елементи другого поверху.
За словами працівників РІЕЛ, паралельно з цим тривають роботи з облаштування вертикальної опалубки четвертого поверху. До кінця січня буде завершене зведення чотирьох поверхів.
lk6-opalubka.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
14.08.2019
Жилой Комплекс ЛЬВІВСЬКИЙ КВАРТАЛ: У СЬОМІЙ ЧЕРЗІ ЗАВЕРШИЛИ ВЛАШТУВАННЯ МОНОЛІТУ ЦОКОЛЬНОГО ПОВЕРХУ
Будівельна корпорація РІЕЛ завершила роботи з влаштування монолітного каркасу цокольного поверху на майданчику сьомої черги ЖК Львівський квартал. Про це повідомили у відділі сервісу компанії.
 
Сверху