Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 4 25.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 2 12.5%
  • Плохо

    Голосов: 1 6.3%
  • Ужасно

    Голосов: 9 56.3%

  • Всего проголосовало
    16

Nelli

Новостройки Украины
#81
Ход строительства Жилого Комплекса

05.05.2018
У будинку «Ліверпуль» закінчено процес підготовки квартир під здачу інвесторам. На завершальній стадії влаштування стяжки на 1-му поверсі, роботи виконані на 95%. Триває влаштування плитки на сходах МЗК та оздоблення стін, тут також виконання складає – 95%. Завершено влаштування вхідних груп та на фінальній стадії монтаж ліфтового обладнання, стадія виконання – 80%.

Вздовж фасадної частини першої черги тривають роботи з благоустрою території, висаджені кущі самшиту та ялини, проведено вуличне освітлення та поступово встановлюються вуличні ліхтарі. Зі сторони будинку «Ліверпуль» демонтовано будівельний паркан, зі сторони будинку «Оксфорд» будівельники щойно розпочали знімати паркан.

У «Кембріджі» продовжуються ремонтно-оздоблювальні роботи, наразі йде монтаж вогнетривкого гіпсокартону в 2-му під’їзді з 2-го до 12-го поверху, а також влаштування плитки на підлозі 7-го поверху. У першому під’їзді йде оздоблення МЗК гіпсокартоном з 2-го до 12-го поверху. На завершальній стадії влаштування вхідних груп будинку – виконання складає 95%. Влаштовується обладнання ІТП, статус виконання 75%, а також на 70% виконано роботи з гідроізоляції терас.

В «Оксфорді» завершені ремонтно-оздоблювальні роботи технічних приміщень підвалу та влаштування вогнетривкого гіпсокартону в приміщення МЗК. Також закінчилися роботи з влаштування внутрішніх мереж та проводиться підготовка для підключення насосної станції. Окрім вищезазначеного триває влаштування вхідних груп, виконання складає – 70%. Працюють будівельники над монтажем поручнів на холодних переходах.

У другій черзі будівництва міста в місті «Нова Англія» у будинку «Брістоль» триває монтаж стінових модулів Royal House, наразі змонтовано 8 поверхів у 3-й та 2-й секції, та встановлено 6 поверхів у 1-й секції будинку. Приступили будівельники до мурування перегородок у першій секції. У 2-й та 3-й секції також йде мурування перегородок на 6-му та 7-му поверсі. У будинку «Бірмінгем» на 80% завершено бетонування стін підвалу та триває гідроізоляція 1-ї секції будинку.

 

Nelli

Новостройки Украины
#82
Ход строительства Жилого Комплекса

11.05.2018
У будинку «Ліверпуль» завершено монтаж обладнання ІТП та влаштування стяжки на 1-му поверсі. Монтується ліфтове обладнання: у 2-му під’їзді змонтовано кабіни ліфтів та ліфтові двері, у першому – змонтовано ліфтові кабіни. Вже завершили будівельники роботи із оздоблення стін в МЗК та влаштування плитки. Наразі активно працюють над фасадом будинку – завершено оздоблення фасаду гранітом та тривають малярні роботи.

У будинку «Кембрідж» завершено гідроізоляцію терас на 14-му поверсі. Продовжуються роботи з укладення плитки на покрівлі будинку. Триває монтаж вогнетривкого гіпсокартону на стінах МЗК з 2-го до 12-го поверху та продовжується укладання плитки на підлогах, паралельно роботи тривають у двох під’їздах будинку. В коридорах 1-го і 2-го під’їзду йде влаштування клінкерної плитки, наразі будівельники працюють з 2-го до 12-го поверху.

Завершуються роботи з благоустрою території вздовж першої черги «Нової Англії», наразі майже висаджені кущі самшиту та ялинки. Залишилися незначні роботи з укладення тротуарної плитки та висадження газону.

У будинку «Оксфорд» завершено влаштування вхідних груп зі сторони двору, паралельно будівельники працюють над монтажем вхідних дверей у 1-му під’їзді. Працюють й над укладанням плитки на підлогах МЗК, наразі роботи проводяться на 3-му поверсі та на завершальній стадії монтаж вогнетривкого гіпсокартону з 2-го до 14-го поверху.

На будівництві другої черги «Нової Англії» також кипить робота. Будинок «Брістоль» щотижня зростає на один поверх. Станом на 11 травня у третій секції будинку йде монтаж 9-го поверху, у другій секції – зведено 8 поверхів, а в першій – 6. У третій та другій секції будинку йде мурування перегородок з 6-го до 7-го поверху. Паралельно йде мурування перегородок підвалу, наразі виконання складає – 30%, приступили до монтажу каналізації в підвалі, на даній ділянці виконання складає – 5%. У будинку «Бірмінгем» завершуються роботи з бетонування стін підвалу першої секції, виконання складає – 90%. На найближчий час заплановано влаштування перекриття першої секції.
S_6.jpg S_4.jpg S_3.jpg S_5.jpg






 

Nelli

Новостройки Украины
#83
Новости Жилого Комплекса

15.05.2018
У травні «Нова Англія» святкує свій 2-й День народження! Так-так, саме два роки тому розпочалося будівництво житлового комплексу і на сьогодні три будинки першої черги: «Ліверпуль», «Кембрідж» та «Оксфорд» – вже введено в експлуатацію.
І на честь такої події – 24 травня «Нова Англія» запрошує відсвяткувати цей день в родинному колі резидентів міста в місті, познайомитися з сусідами, разом випити чаю та поговорити про плани на майбутнє.
Головною подією вечора стане розіграш автомобіля TOYOTA C–HR HYBRYD серед тих хто придбав квартири у «Новій Англії» протягом 20 жовтня 2017 року до 19 травня 2018 року.
 
#84
Хочу предложить свои услуги по дизайну интерьера. Работаю в паре с прорабом, покажем текущие объекты.
Опыт в профессии более 8лет.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
#85
Ход строительства Жилого Комплекса

18.05.2018
У будинку першої черги «Ліверпуль» квартири вже готові під здачу інвесторам. Завершено влаштування стяжки 1-го поверху, також закінчено роботи з укладання плитки на сходах в МЗК. На завершальній стадії роботи з оздоблення стін МЗК, виконання складає 95%, вже працюють будівельники над влаштуванням багетів. У 2-му під’їзді завершено монтаж ліфтового обладнання, у 1-му – встановлення ліфтового обладнання завершено на 65%.

У «Кембріджі» закінчено влаштування стяжки на першому поверсі. Тривають роботи з оздоблення МЗК вогнетривким гіпсокартоном, роботи йдуть з 2-го до 13-го поверху. Продовжується укладання плитки на сходах МЗК, а також клінкерної плитки у коридорах. Йде монтаж вхідних дверей, наразі роботи тривають до 14-го поверху. Встановлено ковані вхідні ворота до «Нової Англії» та йде облицювання клінкерною плиткою опорних стовпів. В цьому будинку буде розміщено офіс обслуговуючої компанії, там вже завершено ремонт приміщення, і зовсім скоро офіс переїде безпосередньо до «Нової Англії».

У будинку «Оксфорд» майже завершено утеплення сходових маршів – виконання складає 90%, закінчуються роботи з влаштування стяжки, виконання – 80%. Завершено влаштування вхідних груп та закінчується стяжка на першому поверсі – виконання складає 70%. У першому під’їзді продовжується монтаж квартирних дверей з 4 до 11-го поверху.

Для зручності мешканців вулиці Максимовича, йде розширення та облаштування тротуару вздовж дороги, сьогодні будівельники вже приступили до укладання плитки зі сторони будинку «Ліверпуль». Продовжуються роботи з благоустрою території: висаджено туї, нові ялинки та кущі самшиту, наразі садівники вимощують траву.

У другій черзі будівництва в будинку «Брістоль» змонтовано 9 поверхів 3-ї секції будинку й триває монтаж стінових модулів Royal House 9-го поверху 2-ї секції. Продовжується мурування перегородок 1-го поверху 1-ї секції. У 2-й та 3-й секціях мурування перегородок проводиться на 7-му та 8-му поверхах. На 50% завершено роботи з мурування перегородок підвалу.

У будинку «Бірмінгем» завершено бетонування стін підвалу третьої секції, на 70% завершено армування перекриття підвалу 3-ї секції, майже завершена гідроізоляція стін підвалу, виконання складає 90%.
 

Nelli

Новостройки Украины
#86
Ход строительства Жилого Комплекса

01.06.2018
У будинку «Ліверпуль» завершено монтаж ліфтового обладнання у 2-му під’їзді, у 1-му під’їзді виконання робіт зі встановлення ліфтового обладнання складає 70%. Завершені фасадні роботи зі сторони вулиці та встановлення кованих воріт й облицювання опорних стовпів. Продовжується облицювання стін МЗК, виконання складає 95%. Також ведуться фасадні роботи будинку зі сторони двору житлового комплексу. Квартири вже готові для передачі інвесторам та вже проводяться клінінгові роботи.

У будинку «Кембрідж» завершено влаштування стяжки на підлогах, будівельники активно працюють над монтажем балясин на балконах будівлі. Наразі триває монтаж вогнетривкого гіпсокартону на стінах МЗК, роботи проводяться у 2-му під’їзді з 2-го до 14-го поверху, а клінкерну плитку оздоблюють в коридорах з 2-го до 13-го поверху. У першому під’їзді також працюють над влаштуванням клінкерної плитки, наразі роботи тривають з 2-го до 14-го поверху. Паралельно, у цьому ж під’їзді, будівельники працюють й над оздобленням стін МЗК, виконання робіт складає 15%. Для проведення ремонтних робіт інвесторами, ведуться підготовчі роботи для подачі води на поверхи.

В «Оксфорді» повністю завершено влаштування стяжки на підлогах. У першому під’їзді триває влаштування плитки на підлогах, на 2-му, 3-му й 4-му поверсі йде укладання клінкерної плитки. У 2-му під’їзді будинку до 5-го поверху укладається плитка на підлогах МЗК, а з 2-го до 4-го поверху – клінкерна плитка. В обох під’їздах триває монтаж дверей, виконання складає – 40% та встановлено електролічильники з 2-го до 4-го поверху, роботи у цьому напрямку тривають. У підвальній частині будинку розпочато роботи з монтажу теплопункту.

У другій черзі будівництва будинку «Брістоль»змонтовано 11 поверхів третьої секції та 10 поверхів другої секції. Йде мурування перегородок 2-го поверху в першій секції будівлі. У другій та третій секції – йде мурування 7-го та 8-го поверху. Тривають роботи зі штукатурки стін підвалу, наразі роботи виконані на 30%. У будинку «Бірмінгем»завершені роботи з бетонування стін підвалу, а також армування. Також закінчені роботи з гідроізоляції стін підвалу. Наразі ведуться підготовчі роботи для монтажу крану, щоб незабаром розпочати монтаж стінових модулів Royal House.
S_1.jpg S_5.jpg S_2.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#87
Ход строительства Жилого Комплекса

09.06.2018
У будинку«Ліверпуль». Будівельники працюють над влаштуванням фасаду зі сторони двору, вже проводиться оздоблення рустами 1-го та 2-го поверху будівлі. Розпочато чистове оздоблення стін в МЗК, роботи йдуть на п’ятому поверсі. Згідно з проектом, стіни МЗК оздоблюються декоративною штукатуркою та частково клінкерною плиткою. Окрім фасадних та внутрішніх оздоблювальних робіт, на завершальній стадії проведення шумоізоляції міжквартирних стін, як у першому, так і в другому під’їзді будинку. Паралельно йдуть ремонтні роботи та перепланування у квартирах інвесторів. Нагадаємо, що у 2-му під’їзді завершено монтаж ліфтового обладнання та проведено його тестовий запуск. У 1-му під’їзді виконання робіт зі встановлення ліфтового обладнання складає 75%.

Вздовж будинку «Ліверпуль», зі сторони двору, розпочалася підготовка для проведення робіт з благоустрою території, а саме розчищення території під дорогу та викладення тротуарної плитки.

У будинку «Кембрідж» проводиться шумоізоляція міжквартирних стін, наразі роботи тривають на 3-му поверсі. Продовжується влаштування території МЗК вогнетривким гіпсокартоном, паралельно проводяться роботи з укладання плитки на підлогах, виконання цих робіт складає – 70%. Приступили будівельники до оздоблення стін МЗК, наразі роботи йдуть у 1-му під’їзді. Як і в першому будинку «Ліверпуль», у «Кембріджі» ведуться роботи з влаштування рустів на фасаді будинку зі сторони двору, приступили до оздоблення терас декоративними елементами.

У будинку «Оксфорд» розпочато монтаж ліфтового обладнання. Завершена стяжка підлог на усіх поверхах. Продовжуються роботи з укладання плитки на підлогах МЗК, наразі будівельники вже працюють на 8-му поверсі 2-го під’їзду. У цьому ж 2-му під’їзді триває укладання клінкерної плитки до 4-го поверху. У першому під’їзді плитка на підлозі МЗК вже укладена до 5-го поверху, а клінкерна плитка – до 7-го поверху.

У другій черзі продовжується монтаж стінових модулів Royal House в будинку «Брістоль», на заводі вже завершено виготовлення модулів для цього будинку, й залишилися лише кілька поверхів для доставки на будмайданчик. На даному етапі вже зведено 12 поверхів у 3-й секції, 10 поверхів у 2-й секції та 6 поверхів у 1-й секції. Продовжуються роботи з мурування перегородок, наразі у другій та третій секції роботи проводяться вже на 8-му поверсі. Йде монтаж каналізації та розводка води на першому поверсі. У будинку «Бірмінгем» вже встановлено перший стіновий модуль Royal House. Наразі на зводі Royal House виготовлено стінові модулі для перших трьох поверхів будинку.

У будинку «Честер», що також у другій черзі будівництва, завершено випробування паль, та розпочато влаштування котловану.
S_3-1.jpg 11.jpg S_2-1.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#88
Ход строительства Жилого Комплекса

15.06.2018
Минулого тижня було встановлено перший стіновий модуль у третій секції будинку «Бірмінгем» (2-га черга). Станом на 15 червня 2018 року монтаж модулів на першому поверсі будівлі триває. Паралельно йде встановлення будівельного крану та доставляються модулі із заводу Royal House на будівельний майданчик.

У будинку «Брістоль», також друга черга, змонтовано 13-й поверх 3-ї секції та зводиться 14-й поверх. Зведено 10 поверхів 2-ї секції та 6 – першої. У будинку триває мурування перегородок, наразі роботи проводяться на 9-му і 10-му поверсі 3-ї та 2-ї секції. Проводяться роботи з установки водопостачання та опалення, починаючи з 1-го й до 4-го поверху 3-ї секції. Нагадаємо, що вже завершено виготовлення стінових модулів для цього будинку та доставлено на будівельний майданчик.

У будинку «Честер» (2 черга) продовжуються роботи з влаштування котловану.

У будинку «Ліверпуль» (1 черга) триває влаштування фасаду зі сторони двору. Працюють над облаштуванням дороги вздовж будинку, наразі йдуть підготовчі роботи для укладання тротуарної плитки, а між будинками «Ліверпуль» і «Кембрідж» будівельники вже викладають плитку. На завершальній стадії монтаж обладнання насосної підстанції, виконання складає – 90%. Всередині будинку на 40% виконано чистове оздоблення стін в обох під’їздах. Згідно з проектом, стіни МЗК оздоблюються декоративною штукатуркою та частково клінкерною плиткою. Також завершена шумоізоляція міжквартирних стін у 2-му під’їзді, у першому – роботи іще тривають на 8-му поверсі.

У будинку «Кембрідж» (1 черга) також проводяться роботи з шумоізоляції міжквартирних стін, наразі роботи тривають у 2-му парадному. Завершено влаштування території МЗК вогнетривким гіпсокартоном, на завершальній стадії укладання підлоги МЗК плиткою, а також стін клінкерною плиткою. Паралельно і на повну силу працюють будівельники над оздобленням стін в МЗК, наразі роботи тривають вже на 6-му поверсі у 2-му під’їзді.

У будинку «Оксфорд» (1 черга) продовжується монтаж ліфтового обладнання, вже змонтовано кронштейни і зовсім скоро розпочнеться встановлення дверей ліфтів, загалом виконання складає – 30%. Завершено влаштування вогнетривкого гіпсокартону в обох під’їздах будинку. Продовжується укладання плитки на підлозі в МЗК, виконання складає – 60%, а також клінкерної плитки на поверхах МЗК, тут виконання складає 90%. Працюють будівельники над оздоблення фасаду будинку, наразі встановлюють балясини на металічні основи балконів.
 

Nelli

Новостройки Украины
#89
Новости Жилого Комплекса

21.06.2018
Трьом будинкам першої черги Жилого Комплекса «Нова Англія» присвоєно адреси
Про це свідчить Розпорядження Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації №277 від 18.06.2018.
Відтепер перші три будинки першої черги ЖК «Нова Англія» мають наступні поштові адреси:


  • будинок “Ліверпуль” (А-1) – вул. М. Максимовича, 24;
  • будинок “Кембрідж” (Б-1) – вул. М. Максимовича, 26;
  • будинок “Оксфорд” (В-1) – вул. М. Максимовича, 28.
Щиро вітаємо інвесторів першої черги міста в місті «Нова Англія», і наступним кроком стане оформлення права власності на нерухоме майно.
 

Nelli

Новостройки Украины
#90
Ход строительства Жилого Комплекса

23.06.2018
У будинку «Ліверпуль» тривають роботи з декоративного оздоблення стін МЗК, будівельники працюють у першому під’їзді, роботи проводяться вже на 7-му поверсі. Нагадаємо, що укладання плитки в МЗК, а також на холодних переходах і на сходах – завершено. Продовжується монтаж індивідуальних лічильників водопостачання, електроенергії та опалення. Також проводиться підготовка для проведення робіт з декоративного оздоблення і проведення ремонту на першому поверсі, де буде розміщено лобі та рецепція. Завершені роботи з влаштування рустів на фасаді будинку зі сторони двору. Закінчено влаштування пішохідної доріжки вздовж будинку, наразі будівельники вже готуються до укладання дороги, саме зараз утрамбовують землю під тротуарну плитку.
У будинку «Кембрідж» розпочались роботи з оздоблення холодних переходів. Продовжуються оздоблювальні роботи стін в МЗК, виконання робіт складає – 30%. Вже завершено ремонт в приміщенні дахової газової котельні. Як і в будинку «Ліверпуль» працюють над благоустроєм – завершено влаштування тротуарної плитки між «Ліверпулем» та Кембріджем» й укладається плитка вздовж будинку. Також завершено роботи з влаштування рустів на фасаді зі сторони двору, наразі проводиться штукатурка, наступним кроком стане фарбування. Виконана вся електрична розводка по будинку. Ліфтери проводять підготовчі роботи для монтажу ліфтового обладнання у 2-му під’їзді.

В «Оксфорді» завершено укладання плитки в МЗК, а також клінкерної плитки на стінах. Приступили будівельники до шумоізоляції міжквартирних стін, наразі виконання складає – 5%. Тривають роботи по монтажу ліфтового обладнання, у 2-му під’їзді виконання складає – 30%, у 1-му роботи вже розпочато. Стосовно фасаду будинку зі сторони двору – тут приступили до влаштування рустів і продовжують встановлювати балясини на балконах на змонтовані металічні основи. Між будинком «Кембрідж» та «Оксфорд» йде влаштування тротуарної плитки.

У другій черзі будівництва в будинку «Брістоль» зведено останній 15-й поверх 3-ї секції будинку. У цій же секції триває влаштування перегородок до 11-го поверху, розводка гарячого та холодного водопостачання й опалення до 5-го поверху, а також стяжка на підлогах 2-го й 3-го поверху. У підвальній частині будинку на 70% завершена стяжка підлог, також на завершальній стадії кладка перегородок, наразі виконання робіт складає – 75%.
У будинку «Бірмінгем» триває монтаж першого поверху 3-ї секції будинку. У 2-й секції будівельники працюють над перекриттям підвальної частини будинку. У «Честері» продовжується влаштування котловану.
 

Nelli

Новостройки Украины
#91
Акция Жилого Комплекса

03.07.2018
Літні знижки на квартири у «Новій Англії»
20% знижки на квартири у житловому комплексі «Нова Англія» – новина яка бадьорить сильніше за найхолодніше морозиво чи льодяний душ у літню спеку.
Поспішайте, адже спеціальна пропозиція діє на 10 обраних квартир.
До 25 липня у вас є можливість зупинити свій вибір на помешканні у другій черзі, або дворівневій квартирі у першій черзі «Нової Англії» – за неймовірною знижкою.
 

Nelli

Новостройки Украины
#92
Ход строительства Жилого Комплекса

06.07.2018
У другій секції будинку «Брістоль» вже встановлено 12 поверхів стінових модулів Royal House. На даній секції триває мурування перегородок, наразі роботи проводяться на 11-му і 12-му поверсі. Нагадаємо, що у третій секції вже зведено останній 15-й поверх, тут також продовжуються роботи з мурування перегородок, наразі працюють будівельники на 12-му поверсі. У першій секції зведено 6 поверхів, й також проводяться роботи з мурування перегородок. Триває влаштування стяжки підлог з 2-го до 5-го поверху. Йдуть роботи з монтажу водопостачання та опалення з 5-го до 8-го поверху в 3-й та 2-й секції. У підвальній частині будинку завершується кладка перегородок, виконання складає – 90%.

У будинку «Бірмінгем» триває монтаж стінових модулів третьої секції. У 2-й та 1-й секції будівельники працюють над перекриттям підвальної частини будинку. У «Честері» завершується розробка котловану, а вже з наступного тижня розпочинаються роботи з влаштування фундаменту.

У першій черзі проводяться роботи з оздоблення фасаду зі сторони двору та йде благоустрій території. Так, у «Ліверпулі» на завершальній стадії фарбування рустів на фасаді будинку та триває оздоблення гранітними вставками, які придають фасаду неабиякого шарму. На першому поверсі, де буде розміщена рецепція, завершено чорнове оздоблення стін. В МЗК першого під’їзду до 13-го поверху закінчено чистове оздоблення стін декоративною штукатуркою, у другому під’їзді – роботи завершені до 7-го поверху. Закінчено проведення робіт з шумоізоляції міжквартирних стін в обох під’їздах.

Проводяться роботи з благоустрою внутрішньої території. Наразі вздовж будинку «Ліверпуль» та «Кембрідж» завершено влаштування тротуарної плитки на пішохідних доріжках, а біля будинку «Оксфорд» роботи тривають. Паралельно укладається дорога вздовж трьох будинків.

У будинку «Кембрідж» також тривають роботи з влаштування фасаду, завершено влаштування рустів та вже розпочато роботи з влаштування гранітних вставок на фасаді. Завершена чорнова штукатурка у другому під’їзді, тривають роботи з шумоізоляції міжквартирних стін, на даному етапі у першому під’їзді виконано роботи до 5-го поверху, у другому – до 4-го поверху. Нагадаємо, що вже проведена вся розводка електропостачання по квартирах, наразі встановлюються щитові на кожному поверсі, також закінчуються роботи з влаштування слабострумних мереж (відеонагляд та інтернет). Роботи з благоустрою внутрішньої території біля будинку виконані на 90%.

Як і в попередніх будинках, в «Оксфорді» також проводяться роботи з влаштування фасаду зі сторони двору. Виконуються роботи з шумоізоляції міжквартирних стін та вже готуються будівельники для проведення чорнової штукатурки в МЗК. Також на підлогах МЗК тривають роботи з укладання плитки – 50% робіт вже завершено. Закінчена розводка електропостачання по квартирах, наразі встановлюються щитові на поверхах та йдуть підготовчі роботи для влаштуванням лічильників на воду й опалення. На завершальній стадії роботи з прокладання слабострумних мереж (відеонагляд, інтернет).
 

Nelli

Новостройки Украины
#93
Новости Жилого Комплекса

12.07.2018
В Європі пред’являються досить високі вимоги до якості, екологічності та енергоефективності житлових будинків. Саме тому вихід на європейський ринок групи компаній Royal House свідчить про відповідність стінових модулів європейським стандартам якості та енергоефективності, а також про високу довіру європейських замовників до українського продукту», – прокоментував Олексій Білоконь, комерційний директор Royal House.

До будівництва першого житлового будинку в Словаччині, девелопер Royal House йшов впевненими кроками. Так, у лютому 2018 року компанія сертифікувала виробництво несучих залізобетонних конструкцій (модулів) відповідно до норм і стандартів ЄС. Важливо відзначити, що Royal House – перший український девелопер, який отримав Сертифікат СЄ, який підтверджує відповідність характеристик і складу стінового модуля ТМ Royal House стандартам і законодавчим документам Європейського Союзу.

Коротко щодо самої технології будівництва. Фактично, будинки «будуються» на заводі в Київській області, де виробляються стінові модулі Royal House, а зводяться в проектне положення вже на будмайданчику. Кожен етап виробництва контролюється фахівцями, завдяки чому на виході випускається якісний продукт. І найбільша перевага стінових модулів, завдяки чому вони підкорили серце Європи, – це енергоефективна система утеплення, яка перевищує українські норми на 20%. Саме тому будинки, збудовані за даною технологією, дуже теплі, що дозволяє економити на опаленні приміщень до 55% (дані на прикладі готового проекту ЖК «Британський квартал»).

ЖК «Британський квартал» від Royal House – один із небагатьох житлових комплексів, енергоефективність якого підтверджена незалежним дослідженням Науково-освітнього центру проектування і дослідження будівель з близьким до нульового енергоспоживанням КНУБА. Також з використанням стінових модулів в Києві будується один із масштабних проектів столиці – місто в місті «Нова Англія».

На сьогоднішній день девелопер веде переговори й з іншими європейськими країнами щодо будівництва житлових будинків з енергоефективних стінових модулів Royal House.
 

Nelli

Новостройки Украины
#94
Ход строительства Жилого Комплекса

13.07.2018
У «Брістолі» зводиться вже 14-й поверх 2-ї секції з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Згідно із планом будівництва, після зведення усіх поверхів 2-ї секції, будівельники продовжать монтаж модулів у 1-й секції. Паралельно будівельники працюють й у підвальній частині будинку, де розміщені комунікації: на 95% тут завершено мурування перегородок, влаштування стяжки підвалу виконано на 80%. Триває монтаж водопостачання та опалення у 2-й та 3-й секції, наразі будівельники працюють на 8-му поверсі. Нагадаємо, що для опалення квартир у «Новій Англії» встановлюються дахові газові котельні, що забезпечує раціональне використання газу, та допомагає заощаджувати мешканцям.

У «Бірмінгемі» продовжується монтаж стінових модулів. Наразі будівельники зводять перший поверх 2-ї секції. Частково змонтовано перегородки, заходячи всередину будинку вже можна побачити перші квартири, де скоро мешкатимуть резиденти. Продовжується утеплення стін підвалу із зовнішньої сторони у 3-й секції будинку.

Наразі у «Честері» завершується розробка котловану та паралельно вже проводяться підготовчі роботи для влаштування пальового поля. Щодня на ділянці працює будівельна техніка, яка проводить демонтажні роботи залишків фундаменту будівель, що знаходились на території.

У першій черзі залишились роботи з благоустрою внутрішнього двору, влаштування внутрішніх фасадів та ремонт у МЗК. У першому будинку «Ліверпуль» розпочалися ремонтні роботи, вже готові шоу-руми від забудовника, де можна наочно побачити квартиру своєї мрії, залишилося тільки облаштувати меблями, щоб додати затишку. Отже, продовжимо, у «Ліверпулі» завершуються ремонтні роботи в МЗК, загалом роботи в двох під’їздах виконані на 95% та вже монтуються світильники на стелях. Проводяться роботи з благоустрою біля будинку: вже влаштована тротуарна плитка на пішохідних доріжках та кипить робота над влаштуванням дороги. Прогулюючись вздовж будинку можна побачити, як вимальовується ландшафт і де буде розміщено іще один фонтан. Продовжують працювати будівельники над фасадом зі сторони двору, адже це родзинка комплексу, яка потребує неабиякого професіоналізму та суворого дотримання технології. Наразі розпочалося фарбування рустів та на завершальній стадії оздоблення гранітними вставками.
 

Nelli

Новостройки Украины
#95
Ход строительства Жилого Комплекса

20.07.2018
У «Ліверпулі» (1 черга) будівельники закінчили фарбування рустів на 1-му та 2-му поверсі будинку. В МЗК завершено оздоблювальні роботи, встановлено щитки, підключається освітлення в коридорах, паралельно монтуються світильники, стосовно освітлення коридорів на поверхах, роботи в обох під’їздах виконані наполовину. Приступають будівельники до облицювання стін вхідних груп у першому і другому під’їзді, вже завершено чорнове оздоблення стелі та стін.

Триває робота над благоустроєм території біля будинку: завершено викладання бруківки на пішохідних доріжках та активна робота проводиться над влаштуванням бруківки на дорозі для автомобілів. Наразі по цьому будинку виконання робіт з благоустрою складає – 60%.

У будинку «Кембрідж» завершена чорнова штукатурка обох під’їздах, встановлено електрощитові. Наразі йде монтаж лічильників електроенергії. Розпочато роботи по влаштуванню граніту на вхідних групах, на даній ділянці половина роботи вже виконана. Працюють будівельники над фасадом будинку зі сторони двору, тут також йде влаштування рустів та гранітних вставок, наступним кроком стане фарбування рустів.
На 95% виконані роботи з благоустрою території за будинком, залишилося лише закінчити викладення бруківки на дорозі для автомобілів.


В «Оксфорді» влаштування рустів завершується, паралельно йде поклейка гранітних декоративних вставок, наступний етап – фарбування рустів у біло-сніжний колір. На завершальній стадії шумоізоляція міжквартирних стін, щоб мешканцям було тихо і затишно у своїх помешканнях. Також на 90% виконано роботи зі встановлення електрощитових в МЗК та завершується укладання плитки. На 1-му поверсі приступили до оздоблення стін у вхідних групах, де буде розміщено ресепшен. Стосовно благоустрою, тут також роботи на завершальній стадії, залишилося викласти бруківку по периметру будівлі.

У другій черзі будівництва «Нової Англії»
продовжуються роботи по трьом будинкам. У «Брістолі» завершено зведення 14-го поверху 2-ї секції. Паралельно проводиться мурування перегородок на 11-му та 12-му поверсі у першій та третій секції, й триває влаштування стяжки, наразі роботи проводяться з 2-го до 7-го поверху. У «Бірмінгемі» встановлено перший поверх стінових модулів першої секції будинку. Станом на 20 липня 2018 року монтаж 1-го поверху майже завершено. Й в останньому, третьому будинку 2-ї черги – «Честері» вже розпочалися роботи з влаштування пальового поля.
 

new_metr

Новенький
#96
Компания«Новый МЕТР» предоставляет услуги установки натяжных
потолков.

В компании «Новый МЕТР» Вы сможете заказать установку натяжного потолка изполотна
любого типа. Обратившись к нам, можете быть уверены в профессионализме
выполнения заказа за считанные часы, без пыли, мусора и лишнего шума. По всем
работам составляется договор, в котором, в первую очередь, защищены интересы
клиента. По завершении работ предоставляется гарантия.
Унас работают только квалифицированные специалисты, которые готовы ответить на
любые интересующие Вас вопросы. У нас натяжные потолки можно заказать по самым
выгодным ценам. С компанией «Новый МЕТР» стильное покрытие натяжного потолка
много лет будет украшать Ваш дом, вызывая приятные эмоции каждый день.

Суважением,
коллектив компании «Новый МЕТР»
 

Nelli

Новостройки Украины
#97
Ход строительства Жилого Комплекса

27.07.2018
В будинку «Ліверпуль» вже приступили до влаштування дворового фасаду, а саме розпочали монтаж та ґрунтування декорів. Повністю завершено оздоблення стін МЗК, як в першому, так і в другому під’їзді, наразі продовжується монтаж освітлення. Готуються будівельники до облицювання вхідних груп у будинку.

У «Кембріджі» завершена шумоізоляція квартир другого під’їзду та продовжуються роботи у першому. Тривають фасадні роботи, наразі йде влаштування граніту на вхідних групах та фарбування фасаду. Закінчені роботи з прокладання слабострумних мереж (відеонагляд, Інтернет). Тривають ремонтно-оздоблювальні роботи в МЗК, роботи виконані більш ніж наполовину.
Продовжуються роботи з благоустрою внутрішньої території вздовж трьох будинків першої черги. Вже завершено влаштування дороги навпроти будинку «Кембрідж» і «Ліверпуль» яка простягається до «Оксфорду», також влаштована бруківка біля трансформаторної підстанції.


В «Оксфорді» завершуються фінішні роботи з монтажу обладнання насосної станції. Також завершується шумоізоляція міжквартирних стін, виконання складає близько 90%. В МЗК також проводяться завершальні роботи з влаштування плитки, тут виконання також складає близько 90%, паралельно проводяться ремонтно-оздоблювальні роботи в місцях загального користування. Ззовні будинку зі сторони двору ведуться фасадні роботи: вже завершена поклейка рустів, проводиться влаштування гранітних вкладок на рустах, наразі виконання цих робіт складає близько половини. Стосовно благоустрою вздовж будинку – влаштовується дорога, виконання складає 75%, укладка бруківки на тротуарах вздовж будинку завершена, залишилися роботи лише зі сторони 1-го під’їзду.
 

Nelli

Новостройки Украины
#98
Ход строительства Жилого Комплекса

02.08.2018
У «Брістолі» приступили до монтажу стінових модулів Royal House у першій секції будинку. Наразі будівельники вже закінчують зводити 7-й поверх, тут також йде мурування перегородок 4-го поверху. Нагадаємо, що модулі третьої та другої секції вже зведено, на цій ділянці проводяться роботи з мурування перегородок 11-го та 12-го поверху. Йде влаштування водопостачання та опалення на 9-му і 10-му поверсі.

У будинку «Бірмінгем» залишилось змонтувати кілька модулів для завершення 2-го поверху першої секції, далі будівельники приступлять до монтажу стінових модулів 3-го поверху. В «Честері» також робота кипить, тут продовжуються роботи з влаштування пальового поля.

У першій черзі будівництва «Нової Англії» проводяться роботи з влаштування фасаду будинків зі сторони двору. Для влаштування рустів і гранітних вставок вимагається неабиякий професіоналізм та чітке дотримання технологічних процесів. Саме тому з фасадами працюють досвідчені будівельники. У «Ліверпулі»фарбуються декори фасаду будинку зі сторони двору. Всередині працюють будівельники на ділянці сходових маршів, тут проводиться чистове оздоблення стін. Паралельно триває монтаж освітлення в коридорах. Роботи з благоустрою біля цього будинку підходять до завершення. Залишилися викласти бруківку з боку 2-го під’їзду наразі тут проводяться підготовчі роботи, а саме йде трамбування землі.

У «Кембріджі» вже готуються до фарбування рустів 1-го та 2-го поверху. Всередині будинку тривають ремонтні роботи в МЗК, які наближаються до завершення, але потрібно іще трішки почекати, й зовсім скоро розпочнеться оздоблення стін декоративною штукатуркою. В приміщенні лоббі завершено роботи з чистового оздоблення стін. Стосовно благоустрою території біля будинку зі сторони двору – тут вже викладено бруківку, як на дорозі, так і на тротуарі, залишилося кілька фінальних акцентів.

В «Оксфорді» завершено поклейку рустів з внутрішньої сторони двору, і продовжується влаштування декоративних гранітних вставок на фасаді, адже цей вид робіт вимагає неабиякої уваги та досвіду. Загалом фасадні роботи виконані більш, ніж на половину. Тривають роботи з благоустрою біля будинку, тут триває влаштування бруківки по периметру будівлі.
 

Yulia21

Новенький
#99
Пишут и рассказывают Новая Англия про закрытую и безопастную территорию, а на самом деле делают хостел в одном из первых домов. Это вообще как?... Очень жалеем что стали вашими инвесторами, знали бы раньше про такое не покупали.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

10.08.2018
У будинку «Брістоль»завершився монтаж 7-го поверху 1-ї секції, у цій самій секції йде мурування перегородок 5-го поверху. У першій та другій секції будинку йде мурування перегородок 13-го та 14-го поверху, також проводиться монтаж водопостачання та опалення на 10-му поверсі, стяжка підлог на даній ділянці проводиться на 8-му і 9-му поверсі. Цього тижня будівельники відзвітували, що вже розпочали оздоблення МЗК, а в третій секції приступили до влаштування вхідних груп по периметру будівлі.

Помітно зростає «Бірмінгем». Наразі, станом на 10 серпня, вже зводиться третій поверх будинку в третій секції, у першій секції закінчили монтаж модулів 2-го поверху і вже влаштовують балкони по периметру будинку. Та будівництво «Нової Англії» відбувається не лише на будмайданчику. На заводі Royal House, що у Київські області, виготовлено 10 поверхів стінових модулів для цього будинку.

У «Честері», третьому будинку 2-ї черги, триває влаштування пальового поля, наразі виконання робіт складає – 35%, або 130 паль.

А перша черга «Нової Англії», як справжня англійська леді, причепурюється. У будинку «Ліверпуль» завершено оздоблення стін у 1-му та 2-му під’їзді, на холодних переходах роботи ще ведуться, наразі виконання складає – 90%. В обох під’їздах завершено монтаж освітлення на поверхах і проводяться оздоблювальні роботи на першому поверсі в лоббі. Завершуються роботи з влаштування фасаду: фарбуються русти і декори на фасаді.

У «Кембріджі» завершено влаштування плитки на підлогах МЗК. Розпочато оздоблювальні роботи на перших поверхах МЗК, наразі об’єм робіт на цій ділянці виконано наполовину. Встановлюються лічильники на воду та опалення. Стосовно фасаду зі сторони двору та благоустрою, тут виконання робіт також на завершальній стадії.

В «Оксфорді» завершені роботи з поклейки рустів на двох поверхах. Також закінчено роботи з монтажу каналізаційної та ливневої мережі, також виконані роботи з шумоізоляції міжквартирних стін. В будинку вже встановлено електрощитові та встановлено лічильники електроенергії. Закінчується влаштування плитки в МЗК, виконання складає 90%. Проводяться роботи біля будинку, укладається бруківка і зовсім скоро розпочнеться озеленення двору.
 
Сверху