Запустити бізнес у іншій країні

Підкажіть, будь ласка, до кого краще звернутись, якщо потрібно запустити бізнес у країні з мінімальними вимогами до статутного капіталу та можливістю працювати з валютою без обмежень, особливо коли важливо все зробити швидко та не особисто, з професійним супроводом на кожному етапі?

Мені порадили звернутись у Locman, і я залишився дуже задоволений. Вони організували все з нуля і без моєї фізичної присутності, включно з оформленням компанії та відкриттям рахунку. Найбільше мене вразило, що в одному пакеті отримав не просто реєстрацію а повне ведення з усіма нюансами. Я особисто переконався, що віддалена реєстрація компанії в Англії дійсно можлива і зручна. Команда все чітко пояснювала, допомагала з документами та завжди була на зв’язку. Завдяки їм я маю бізнес з англійською адресою, місцевими реквізитами, працюю у валюті й не переймаюся за податкові інспекції. Такі рішення варто брати у фахівців з досвідом, і тут Locman повністю себе виправдав.

Підкажіть, будь ласка, до кого краще звернутись, якщо потрібно запустити бізнес у країні з мінімальними вимогами до статутного капіталу та можливістю працювати з валютою без обмежень, особливо коли важливо все зробити швидко та не особисто, з професійним супроводом на кожному етапі?
Ще подумайте про те, як отримувати оплату. Бо тут також багато нюансів...

Відкрити бізнес за кордоном — гарне рішення. А для оплат обирайте зручні платіжні методи https://hutko.org/uk/products/payment-methods від hutko, де є: підтримка карток, Apple Pay, Google Pay, локальних гаманців, мультивалюта, адаптація під країну клієнта та швидке підключення без зайвого коду. Зручно, прозоро та надійно. Можете обрати способи оплати, які вам ідеально підійдуть.

Сверху