Звіт CarFax

Планую купити авто з-за кордону, як ви гадаєте, варто довіряти інформації, що є у відкритому доступі чи краще самостійно купити звіт CarFax? З одного боку, не хочеться купувати кота в мішку, а з іншого і переплачувати за цей звіт не хочеться. Хто купував, що можете сказати щодо цього?

Декілька місяців тому ми з сім’єю вирішили придбати автомобіль із Канади. Це була наша перша така покупка, і я дуже хвилювалася, бо не знала, як перевірити історію машини. На щастя, знайомий порадив сервіс CarFax https://www.carfaxdoc.com/ тепер я можу впевнено сказати: перевірка авто перед покупкою — це обов’язковий крок! Звіт дозволяє дізнатися всю інформацію про автомобіль, поки він був у США або Канаді. Наприклад, чи потрапляв він у аварії, скільки власників мав, і навіть чи не був викрадений. Для мене було важливо знати про можливі пошкодження та ремонти. Наше авто виявилося в ідеальному стані, і я без вагань оформила покупку.
Цей сервіс простий у використанні, а отримати звіт можна всього за кілька хвилин. Якщо ви не хочете ризикувати, обов’язково скористайтеся CarFax перед покупкою машини.

Сверху