З чого розпочати ремонт квартири у хрущовці? Ремонт Киів

#1
Будинки "хрущовських" часів - це п'ятиповерхові панельні, цегляні, рідше блокові будинки, як правило, з маленькою кухнею 4,5-6,9 м² та передпокою. Висота стель – 2,58-2,65 м.

Такі квартири мають безліч «хворих місць» і може здатися, що перетворити таку квартиру на сучасне та комфортне житло неможливо.

Але це не так! Маючи чіткий план дій, можна за порівняно невеликі гроші перетворити хрущовку на місце, яке приємно називатиме своїм будинком. Наші спеціалісти компанії «remontov.kiev.ua» у Києві зможуть відповісти на всі питання щодо ремонту будь-якої складності.
З чого розпочати ремонт квартири у хрущовці

Вартість ремонту квартири «хрущовки» в Красноярську залежить від наступних факторів:

1: Перепланування;
2: Суміщення кімнат;
3: Усі види демонтажних робіт;
4; Чорнове оздоблення та чистове оздоблення.
5. Ремонт квартири під ключ з наглядом виконроба.


Ремонт квартир в Києві 093 457 22 26 Володимир.
 
#2
Наша компанія remontov.kiev.ua принципово сповідує єдиний підхід до всіх клієнтів, яка характеризується відповідальністю, компетентними та зваженими рішеннями, ретельним підбором якісних будівельних матеріалів будь-якого цінового сегмента, суворим дотриманням будівельних технологій, правил та норм.
Такий підхід дозволяє отримувати виняткову якість ремонту квартир у хрущовках незалежно від розмірів кошторисів.
 
#3
А подскажите мне вот такое, если у нас установлен бойлер (80 литров) + стиральная машинка, вот правда что выбивать электричество может именно от одновременного включения? И второй вопрос, вот если купить автомат 10 ампер https://www.brille.ua/elektromontazhnoe-oborudovanie/avtomaticheskie-vyklyuchateli/sila-toka_10a/ изменит ли это ситуацию, если предварительно заменить проводку именно к бойлеру?
 
#4
Інвестори купили на вторинному ринку квартиру, яка підходила лише під капітальний ремонт. Оздоблення квартири у п'ятиповерховому будинку – справжнє випробування. Ми змінили не лише зовнішній вигляд кімнат, а й трохи змінили функціональне планування квартири.

Наші клієнти дуже хотіли вітальню з міні-кухнею, тому ми перенесли кухню в інше місце. Ми змогли це зробити, тому що у квартирі є окремий туалет, і саме з нього ми могли підключитися до стояків. На місці колишньої кухні буде кімната студія, яка в даний час не буде обставлена меблями.

У всій квартирі, крім функціональних змін, перестановки стін, електрики та сантехніки, насамперед необхідно замінити підлогу.
Огляд ремонту в хрущовці
 
#7
У наших ремонтах ми використовуємо тільки перевірені матеріали та меблі. Ми співпрацюємо з десятками субпідрядників, фахівців, майстрів та художників, намагаючись вирішити будь-яке завдання. Ми також готові працювати над нестандартними проектами та складними для облаштування просторами, тому що нам подобаються нові виклики.
Послуги з ремонту квартир 093 457 22 26.
 
#9
Квартира закінчена. Чудово... Знайшла в інтернеті відео ремонти прораба Володимира. Вони мені дуже сподобалися. Він був третім майстром, з яким мені пощастило працювати.
Рекомендую Ютуб канал https://www.youtube.com/@VolodymyrChernysh/
Я щиро ціную прихильність ідей ремонту та рекомендую його!
Повний професіоналізм, чудова організація на найвищому рівні. Мінімум формальностей, точні матеріальні пропозиції, що відповідають смаку замовника. Продуктивно та ефективно.
З прорабом Володимиром приємно працювати, бо він ще й приємна людина.
 
#10
Якщо говорити про ремонт квартири в хрущовці, то знання, з чого почати, може бути відмінністю вдалого якісного ремонту від неякісно виконаного.
До Вашої уваги відео ремонту квартири в хрущовці
Важливо розуміти, чому людей можна обдурити, коли мова йде про цей тип ремонту, і як знайти відповідних професіоналів для цієї роботи.
Щоб отримати найкращий результат, потрібно розуміти, чому так важливий якісний ремонт і який бюджет є у тих, хто хоче його зробити в хрущовці.

сообщество ютуб (18).png
 
#11
Якщо ви задумали відремонтувати стару квартиру в хрущовці, вам потрібно знати, як правильно діяти.
Капітальний ремонт квартири починається з будівельних робіт, що включають, серед попереднього монтажу непотрібних перегородок, а при необхідності їх повторного возведення. При проведенні ремонту в хрущівці спочатку слід замінити непрацюючі елементи електромереж або модернізувати систему водопостачання та каналізації.
 
#12
ох и намучились в свое время мои знакомые с этими хрущевками...иногда проще действительно купить в новостройке и не страдать потом
 
Сверху