Ищу репетитора для ребёнка в онлайне

Вот у меня такая ситуация, что нужно найти хорошего репетитора для своего ребёнка. Нужно обучать его Английскому языку и также математике. В дальнейшем может потребоваться также репетитор Испанского языка и вот пока ситуация не совсем критична и не нужно всех искать, то нужно начинать. Что можете посоветовать и куда стоит обращаться?

У меня ребёнок хорошо подготовлен на теперешний час к обучению. Он буквально на дошкольных занятиях в офлайне был отличником на занятиях и подтянул себя выше базовой школьной программы первых двух классов, я считаю что он сможет себя показать и в этот раз. Только мы хотим чтобы он не тратил лишнее время на то, чтобы добираться куда либо и обучаться в офлайне, когда это можно заменить на онлайн.

Підкажіть, будь ласка, хто вже обирав приватний садок у Києві для дитини 2–3 років. Донька дуже домашня і важко звикає до нових людей, хвилююся за адаптацію. Хочу знайти місце, де дитина буде розвиватися, а не просто «під наглядом», і де дійсно дбають про дітей.

Підкажіть, будь ласка, хто вже обирав приватний садок у Києві для дитини 2–3 років. Донька дуже домашня і важко звикає до нових людей, хвилююся за адаптацію. Хочу знайти місце, де дитина буде розвиватися, а не просто «під наглядом», і де дійсно дбають про дітей.
Ми теж довго шукали, поки не знайшли Tiny Hugs https://tinyhugs.com.ua/ і тепер дуже задоволені вибором. Там маленькі групи, вихователі терплячі й уважні, що допомогло доньці легко адаптуватися, навіть будучи домашньою дитиною. Програма поєднує державні стандарти з сучасними методиками, є англійська через ігри, фізкультура, творчі заняття, басейн і прогулянки, харчування чотириразове, територія закрита з охороною та медичним супроводом. Донька йде в садок із задоволенням, активно розвивається, знайомиться з новими друзями та отримує позитивні емоції щодня. Раджу обов’язково відвідати садок особисто, поспостерігати за заняттями і атмосферою — це найкращий спосіб зрозуміти, чи буде дитині комфортно.

Сверху