Квартира в новостройке

#1
Всем здравствуйте дамы и господа. Уже целый месяц не могу выбрать новостройку Киева, где можно купить квартиру. А вы не покупали? Каким образом вы выбрали?
 
#2
Я покупал квартиру тоже в новостройке. Старые дома вообще не предпочитаю, а еще искал варианты ближе к центру города, чтобы на работу было удобно ездить. Кстати я пользовался этим https://ren.ua сайтом, когда выбирал себе квартиру. Там целый список новостроек Киева, с фотографиями между прочим и ценами. Удобно сравнивать и выбирать. Так что, можете воспользоваться.
 

Kostja

Квартирант
#4
Привіт! Ми через інтернет знайшли забудовника https://auroom.ua/ та придбали квартиру. Зараз легко знайти хорошого та надійного продавця житла, важливо вивчити відгуки про нього. На цьому сайті нам сподобалось зручне меню, де можна підібрати по параметрам квартиру чи приміщення для бізнесу.
 

Valeriy12

Новенький
#7
Как по мне то сейчас абсолютно все переходит в электронный вариант, и сейчас даже электронную прописку https://3m2.ua/ru/news-ru/elektronnaya-propiska-kto-mozhet-eyu-vospolzovatsya/ можно сделать не выходя из дома, она начала с 1 апреля ещё действовать. На сайте 3m2 впервые об этом услышал, рекомендую заглянуть!
 
#8
Всем здравствуйте дамы и господа. Уже целый месяц не могу выбрать новостройку Киева, где можно купить квартиру. А вы не покупали? Каким образом вы выбрали?
Доброго. Однозначно, тут нельзя принимать быстрые решения, нужно все тщательно взвесить и обдумать. Мы купили квартиру в ЖК «София Residence» от застройщика Мартынова - https://sofiya-club.com.ua/ Хорошая планировка, развитая инфраструктура, предусмотрены все нюансы, чтобы обеспечить жителям максимально комфортные условия. Да и по деньгам вышло сравнительно недорого.
 
#9
Ми хочемо купити квартиру у Вінниці, в якому районі краще за все розглядати варіанти?
 
#10
Могу Вам посоветовать заглянуть на сайт или в офис ЖК Барский, у них можно по доступной цене купить квартиру в Виннице https://barskii.vn.ua/ Это надежная и проверенная компания, которая использует только качественные материалы при строительстве жилищных комплексов. Лично мне очень нравится, как выглядят их объекты, я бы с удовольствием купила у них квартиру.
 
#12
Колеги, а які зараз ціни на новобудови в Ірпені?
Насправді дуже різні. Все залежить від забудовника, від того на якому етапі будівництва ви плануєте квартиру купувати та в якому районі буде розташований ЖК. Перед покупкою в любому випадку все ретельно потрібно порівняти та зважити усі За та Проти. Ось зібрані в каталозі новобудови Ірпеня https://synergy-bud.com.ua/projects/ . Як буде вільна хвилинка - передивіться обов'язково. Тоді точно будете краще орієнтуватись в цьому питанні
 
#13
Привіт, ми у Львові вибирали нову квартиру, вирішили, що саме тут жити спокійніше. Після розгляду варіантів, в ЖК Весняний придбали житло, забудовник БудТранс https://bt.lviv.ua/ . Все подобається - якісне будівництво, сучасний дизайн та приваблива ціна. Незабаром здача будинку, чекаємо з нетерпінням.
 
#14
Доброго дня! Ми з дружиною плануємо переїзд до Варшави і зараз розглядаємо варіанти купівлі квартири. Чи можете порадити надійні агенції нерухомості в цьому місті? Також цікавить, які райони Варшави найбільш підходять для сімей з дітьми та які ціни на квартири в цих районах. Дякую заздалегідь!
 
#15
Привіт! Нещодавно я вирішила здійснити свою давню мрію та купити квартиру у Варшаві. Вибір був нелегким, адже Варшава - це велике місто з безліччю варіантів житла. Вирішальним фактором для мене стало агентство нерухомості, з яким я співпрацювала. Професійний підхід, увага до деталей та чудова база даних квартир зробили процес вибору значно простішим. Я знайшла затишну квартиру в районі, що ідеально підходить для мене і моєї родини. Якщо ви теж мрієте про власне житло в серці Польщі, рекомендую розглянути всі можливості та скористатися послугами надійного агентства.
 
#16
А в Україні зараз вигідно та чи варто купувати житло? Чи варто інвестувати в нерухомість?
 
#17
Я хочу інвестувати в комерційну нерухомість знайшов фонд інвестицій в будівництво https://blagoinvest.com.ua/ , тут вивчаю, що пропонують. Для інвестора компанія пропонує вигідні умови. На сайті можете побачити дохідність при конкретних сумах інвестицій. Щоб стати інвестором потрібно заповнити заявку. Подивіться, можливо вас така пропозиція також зацікавить.
 
Сверху