Конвертація валют при бонусі: якщо бонус в USD, а у тебе рахунок в UAH - як це працює?

Я зареєструвався на 1xBet з рахунком в UAH, але бонус, який мені запропонували, виражений в USD. Коли я дивлюсь на свій баланс, я бачу українські гривні, але система говорить, що мій бонус - це 15 доларів. Як це працює? Чи мені потрібно конвертувати гроші, чи система робить це автоматично? І чи я матиму втрати при конвертації?

Конвертація валют при бонусі на 1xbet може бути заплутаною, але система її робить автоматично. На https://1xbet.kr.ua/ коли ти активуєш бонус в USD, а твій рахунок в UAH, букмекер автоматично конвертує бонус по поточному курсу. Наприклад, якщо курс 40 UAH за 1 USD, то бонус 15 USD буде сконвертований в 600 UAH. Конвертація відбувається за курсом букмекера, а не за банківським курсом. Це означає, що ти можеш втратити кілька копійок на спреді. Мій совет - коли ти бачиш бонус в іншій валюті, ніж твій рахунок, відразу розраховуй його вартість в своїй валюті. Наприклад, 15 USD при курсі 40 = 600 UAH мінус приблизно 2-3% на спред = близько 580-590 UAH реально. Не чекай магічної цифри в 600 UAH, тому що букмекер завжди зберігає свою маржу. Другий момент - якщо у тебе мультивалютний рахунок (ти можеш видобувати в USD), то може бути вигідніше активувати бонус в USD і гратися в USD, а потім виводити в USD, без конвертації на кожному кроку.

Сверху