Кофемашина на прокат

#1
Всем привет. У кого есть опыт пользования кофемашиной стоит сразу покупать ее или сначала арендовать? Хочу услышать действительно полезные советы.
 
#2
Привіт. Особисто я немаю кавомашинку дома але натомість я користуюсь їй на роботі, як на мене смачно та зручно використовувати але я не знаю всіх нюансів використання кавомашинки. Я б рекомендував не спішити з покупкою, якщо у вас взагалі немає досвіду використання або у ваших знайомих. Особливо зараз дуже вони дорогі тому, якщо у вас небагато коштів раджу пошукати б/у кавомашинку, якщо вийде зладу буде не так шкода викинути або ремонтувати.
 
#3
Добрий день. Не розумію в чому проблема просто купити не дуже дорогу кавоварку наприклад фірми melitta у них вони дуже гарні та надійні. Я ніколи не користувався каваркою лише почав через дівчину тай одразу розібрався, що і як працює, тимпаче є для цього інструкція. Але всеж я згодний, що можна взяти кавоварку вже вживану.
 
#4
Привіт. Я частково з вами згодний але навіщо себе обтяжувати вживаною технікою, якщо можна взяти в оренду і так само повернути, а вже коли захочеш можеш собі купити.
 
Сверху