Лазерне видалення родимок у Миколаєві

Всім привіт! У мене на тілі з'явилась підозріла родимка, яку я планую видалити, щоб потім не переживати за її походження. Порадьте мені медичний центр в Миколаєві, де можливе безпечне лазерне видалення.

З родимками жартувати не варто, тому якщо вона викликає занепокоєння, краще проконсультуватися з лікарем, і якщо є потреба видалити з допомогою лазера. Можу підказати медичний центр, куди звертались мої знайомі.

Родимка поки фізично мене не турбує, але краще перестрахуватись і її видалити. Якщо зможеш, залиш мені, будь ласка, посилання на сайт медичного центру, щоб я уточнила всю інформацію.

DJonn

Active member
Родимка поки фізично мене не турбує, але краще перестрахуватись і її видалити. Якщо зможеш, залиш мені, будь ласка, посилання на сайт медичного центру, щоб я уточнила всю інформацію.
Безпечне видалення родимок в Миколаєві https://avicenna-medical.com.ua/likuvalni-manipulyatsiyi/vydalennya-rodymok-u-mykolayevi/ проводиться в приватному медичному центрі Авіценна Медікал.

Для проведення якісного лазерного видалення родимок і бородавок у місті Миколаїв, треба записатися на прийом до дерматолога в Медичний центр «Авіценна Медікал », який проведе дерматоскопію – повне обстеження новоутворення, з’ясує причину її появи та вирішить, чи можна її видаляти. Вартість даної процедури від 2000 - 3500 гривень. Залежить від ситуації.

Сверху