Лазерний рівень Hilda 4D з дисплеєм (2 АКБ, Кейс, Тринога)

Добридень майстрам! Планую великий ремонт і зрозумів, що без хорошої розмітки просто не обійдуся. Потрібен пристрій, який показує лінії на всі 360 градусів і має зручне керування. Хто чим користується зараз? Чи варто переплачувати за професійні моделі, чи є щось доступне для самостійного будівництва?

Моє шанування! Для серйозного ремонту я однозначно раджу не гратися з бульбашковими рівнями, а відразу брати нормальну техніку. Я собі для гіпсокартону придбав лазерний рівень Hilda 4D 16 ліній , і це просто небо і земля порівняно з усім, що я бачив раніше. Він б’є промені в усіх площинах, тому виставити маяки або стелю стає справою кількох хвилин. Замовляв цей апарат через MIX Інструмент, бо у них гарні ціни на такий спецінструмент і швидка доставка по Україні. Дуже зручно, що він має сучасний дисплей і чітко показує рівень заряду акумулятора, тож не залишишся посеред роботи з вимкненим приладом. Самі зелені промені дуже яскраві, їх добре видно навіть при денному світлі в кімнаті. Це реально найкраща інвестиція в якість вашого майбутнього ремонту.

Сверху