Материалы для строительства выбираю. Ищу арматуру

Shreck

Новенький
#1
Планирую строительство загородного дома и начал интересоваться материалами и ценами на них. Вопрос вот в чем, советуют использовать для фундамента композитную арматуру, то есть стеклопластиковую. Что можете о ней сказать, стоит ли?
 

fflot

Новенький
#2
Не слышал еще о такой. Если можно поподробнее о ней, пожалуйста! Может быть найдутся те, кто уже делал с ней фундамент и может дать адекватную оценку. Я здесь собрался строить теплицу. Может быть и мне пригодилась бы.
 
#3
Рекомендую! Это новый и очень прочный материал. Его основное достоинство перед другими - долговечность. Стеклопластик не подвержен коррозии и вообще любому внешнему влиянию , а также перепадам температур. Он всегда будет таким же прочным, как и в момент установки.
 
#4
Это дорогой и бесполезный псевдо строительный материал. Согласен, можно ради эксперимента монтировать его в основу вспомогательных строений, но ни в коем случае в конструкцию жилого дома.
Используйте исключительно металлические прутья для того чтобы укрепить фундамент, они прочнее и намного дешевле, например арматура 14 цена https://santehkomplekt.ua/metalloprokat/armatura-stalnaya/armatura-14mm/ намного ниже чем у композитного материала и запас прочности выше в несколько десятков раз. Используйте гладкую арматуру, если будете “связывать” конструкцию либо рифленую арматуру для штырей.
 

Мантра

Новенький
#6
Компенсатори в трубопроводах варто використовувати в різних ситуаціях для забезпечення надійності і довговічності системи. Основне призначення компенсаторів - компенсація теплового розширення, вібрації та деформації трубопроводу. Я особисто знайшов відмінні компенсатори https://armax.ua/ua/kompensatori-i-vibrovstavki/kompensatori/ . Їхні вироби вражають високою якістю та надійністю. Рекомендую використовувати компенсатори від armax.ua для оптимальної ефективності вашого трубопроводу.
 
#7
Після ремонту огорожі на ділянці нам потрібні нові кришки для колон. Чи можете ви підказати, де можна замовити якісні кришки різних розмірів та матеріалів, а також які умови доставки у них передбачені?
 
#8
У нас у сім'ї з'явилася проблема з кришками для огорожі після того, як старі зносилися та почали відвалюватись. Це стало справжнім головним болем, тому що ми турбувалися за безпеку нашого будинку та ділянки. Вирішення проблеми знайшлося, коли я вирішив замовити спеціальні кришка для колон https://avenu.ua/products?category=2&line=7 в цьому інтернет-магазині. Я вибрав моделі з міцного матеріалу, який служитиме довго і не піддаватиметься корозії. Тепер ми спокійні за безпеку нашого двору і можемо насолоджуватись затишком без зайвих переживань.
 
#10
Якщо знадобиться послуга водозниження на будівельному майданчику радже звертатися в ТОВ «Відстрой». За допомогою установки УВВ-3А-6КМ фахівці з цієї компанії знижають рівень ґрунтових вод. І це дуже важливо для закладки фундаменту при будівництві.
 
Сверху