Маю проблему з собакою

Привіт, друзі. Маю проблему з собакою — в нього, схоже, харчова алергія. Постійно чухається, з'являється висипка, навіть на очах почервоніння буває. Лікар сказав, що треба міняти корм, але щоб без курки, без глютену, і ще бажано з чимось гіпоалергенним. Але я в тих етикетках взагалі нічого не розумію, усе з хімічними назвами. Хочу поради від реальних людей, які реально з таким стикалися. Що порадите?

Знаєш, у мене така сама історія була. Собака теж весь час чухався, навіть лапи собі гриз. Ми тоді перепробували все: і ветеринарні дієти, і різні преміум корми — толку нуль. Я вже думав, може, в нього просто така шкіра. Але все змінилось, коли я натрапив на корм з ягням і рисом — без курятини і без пшениці. Стан значно покращився! Але важливо, щоб у складі не було штучних барвників, бо алергія може бути і на них.

У нас теж був алергічний песик, ми довго не могли знайти те, що йому підійде. Одне й те саме — зуд, плями, навіть почалось випадання шерсті. Мені ветеринарка порадила перевести на спеціалізований гіпоалергенний корм, і от тільки тоді ми побачили покращення. Але головне — не вестися на рекламу, а реально шукати ті бренди, які мають чітке маркування, для чутливої шкіри й без курки.

Можу чесно порадити — зверни увагу на зоотовари бренду Brit Care https://superpets.co.ua/brit-care/ Ми перейшли на них після року мук і спроб усього, що тільки можна. У цього бренду є гіпоалергенні корми з монопротеїном, тобто всередині лише один вид м’яса — наприклад, лосось або ягня. Ніякої курятини, ніякого глютену. Наш пес зразу перестав чухатись, шерсть стала блискуча, навіть очі перестали сльозитись. А ще — ці корми збагачені вітамінами і пробіотиками, що дуже важливо, коли імунітет у собаки вже “втомлений”. Ми замовляємо на суперпетс, там завжди є в наявності і ціни нормальні. Раджу від щирого серця — спробуйте, тільки обов’язково читайте склад і беріть саме той, що для чутливого травлення або шкіри.

Сверху