Мене цікавить новий 15 айфон!

#1
Привіт усім! Розкажіть, будь ласка, ваш досвід використання iPhone. Я давно мрію про нього, але, почитавши різні відгуки в інтернеті, почав сумніватися. Які плюси та мінуси цього телефону на вашу думку?
 
#2
Мені теж доводилося стикатися з проблемою крихкості корпусу та екрану. Доводиться постійно носити телефон у чохлі та використовувати захисне скло. Це трохи дратує, але інакше екран дійсно легко ушкоджується.
 
#3
Радий, що ваш досвід використання Айфон був позитивним. У кожного може бути свій досвід, і іноді це залежить від моделі та способу використання. Що стосується музики, так, іноді з налаштуваннями можна трохи поборотися, щоб зробити процес запису зручнішим.
 
#4
Радий, що ваш досвід використання Айфон був позитивним. У кожного може бути свій досвід, і іноді це залежить від моделі та способу використання. Що стосується музики, так, іноді з налаштуваннями можна трохи поборотися, щоб зробити процес запису зручнішим.
Згоден з вами, екран Айфона дійсно виготовлений із загартованого скла і має високу міцність. Щоб його пошкодити, потрібно докласти досить сильного впливу або вдарити по твердій поверхні.
Якість складання та виконання пристрою теж на висоті, і функціональність Айфон завжди вражає. Він надійний і оперативний, не гальмує навіть багатозадачної роботі. Я також планую оновити свій телефон на нову модель Apple iPhone 15 https://allo.ua/ua/products/mobile/serija_smartfony-iphone_15/ У синьому кольорі цей смартфон виглядає дуже стильно.
 
#7
Ну я би просто для себе як альтернативу взяла бу айфон більш старішого покоління - 13 чи 12. Такі значно дешевше вартують зараз, хоча за технічними показниками так само є максимально сильними та сучасними. А за два роки і 15 айфон по вартості впаде і стане більш доступнішим))
 
#8
А мене цікавить магазин, щоб можна було придбати і телефон і все інше необхідне до нього.
 
#9
Можу точно сказати, що після того як в мене з*явився перший iphone, то я іншого більше і не хочу. Я недавно змінила свою дванадцяту модель на п*ятнадцяту. Я дуже задоволена його функціанальністю, якістю камер і стильним дизайном. Свій айфон я замовила тут по адекватній ціні. Гарантія якості і швидка відправка для мене важливий фактор при купівлі будь-якого товару.
 
#10
А я знайшов біль цікавий варіант з дуже доступними цінами. Інтернет-магазин https://kiberpanda.com.ua/ - це саме той магазин, який пропонує великий вибір смартфонів і найрізноманітніших аксесуарів до них. Я просто в захваті від вибору, і вже підібрав собі кілька цікавих варіантів. Там і гарантія і доставка , тобто все як має бути.
 
Сверху