Мобільний додаток Mostbet vs мобільна версія сайту: що зручніше?

Не можу визначитися, як зручніше сидіти в Mostbet – через мобільний додаток чи просто з браузера на телефоні. Спочатку встановила апку, все ніби працює швидко, але телефон і так забитий, постійно доводиться щось видаляти. Потім почала частіше заходити через мобільну версію сайту, і теж ок: нічого не встановлюєш, просто відкрив вкладку й граєш. Але інколи сторінки підлагують, особливо коли інтернет слабкий. Як у вас: лишилися на додатку чи все ж таки браузер, і чому? Може, є різниця по стабільності, оновленнях чи зручності ставок?

У мене було так: спочатку юзав тільки мобільний сайт, бо теж не хотів засмічувати телефон зайвими програмами. Але потім помітив, що при поганому зв’язку сторінки інколи довго вантажаться, особливо коли переходиш між розписом і лайвом. Поліз гуглити поради, випадково натрапив на https://webtelegram.net/
– там якраз пояснювали, чим апка може бути зручніша: стабільніший доступ, менше випадкових розлогінів, плюс не треба кожного разу шукати сайт у браузері. В результаті зробив так: додаток поставив, але не тримаю автологін всюди, а просто використовую його, коли знаю, що буду сидіти довше. А мобільну версію залишив як запасний варіант, якщо, наприклад, злітає апка чи треба швидко глянути рахунок.

Сверху