Мототрактор

Добрый день! В раздумьях о покупке: что предпочтительнее – новый мототрактор или возможность экономии на б/у вариантах? Если рассматривать подержанные модели, на что важно обратить внимание при их осмотре?

Б/у не берите, потому что потом на ремонт будете тратиться часто. Лучше покупать новый трактор, даже бюджетный, но с гарантией.

Як на мене нова річ завжди краще.. але в плані техніки.. тут треба все дивитись.. бо техніка з салону завжди дорожче.. можна взяти щось в супер гарному стані

Купівля мототрактора – важливий крок, адже від нього залежить ефективність роботи на полі. Ми звернулися до перевіреної компанії Moto-Kosmos з досвідом понад 10 років, яка допомогла нам зробити оптимальний вибір завдяки професійним консультаціям, і ми придбали мототрактор Файтер Т-20 . На сайті компанії представлений широкий асортимент техніки, що дозволяє знайти саме те, що потрібно для сучасного господарства. Рекомендую!

За годы работы в сельском хозяйстве мы убедились, что техника должна быть качественной и долговечной. Мини-трактор.укр — проверенный магазин, где можно найти всё необходимое: мотоблоки, тракторы, навесное оборудование https://minitractor-ukr.com.ua/mototraktory-bulat . Доставка всегда вовремя, а менеджеры вежливы и компетентны. Покупали у них уже несколько раз, и каждый раз убеждаемся в правильности выбора.

Підкажіть, будь ласка, хто купував плуг навісний для трактора — де реально можна знайти якісний варіант без переплат і щоб не підсунули якусь халтуру? Хочу взяти на господарство щось надійне, з нормальними документами й бажано з гарантією. Бо сайтів купа, очі розбігаються, а розбиратись, де реально працюють чесно, а де ні, не так просто. Може, хтось порадить перевірене місце?

Підкажіть, будь ласка, хто купував плуг навісний для трактора — де реально можна знайти якісний варіант без переплат і щоб не підсунули якусь халтуру? Хочу взяти на господарство щось надійне, з нормальними документами й бажано з гарантією. Бо сайтів купа, очі розбігаються, а розбиратись, де реально працюють чесно, а де ні, не так просто. Може, хтось порадить перевірене місце?
Привіт! Я свій плуг навісний брала через AGRO.RIA, все ok. Там вибір великий, продавці адекватні, все прозоро. Дуже зручно, що можна перевірити продавця, почитати відгуки і вибрати під свій бюджет. Плуг приїхав у відмінному стані, все як у описі, ще й гарантію дали. Якщо хочеш швидко й без нервів — раджу шукати саме там, я залишилась більш ніж задоволена!

Сверху