Міжнародна доставка, ваш досвід

Я впевнена, що є компанії, які справді роблять свою роботу добре, просто я поки на такі не натрапила. Чи можете підказати перевірених перевізників, у яких чітко з термінами та без зайвих проблем? Дуже цікаво почути ваші історії — бо зазвичай читаю лише скарги, а хочеться й позитивних прикладів.

Для мене завжди було складним завданням знайти перевізника, якому можна довірити міжнародну доставку, адже йдеться про важливі вантажі, які мають прибути вчасно. Коли звернулася до GlobalPost, одразу відчула різницю – вони працюють чітко й організовано. Замовляла міжнародні логістичні послуги https://globalpost.ua/our-services/ з митним оформленням, і була приємно вражена тим, що всі процеси прозорі, мені все пояснили, розрахунок зробили заздалегідь. Після відправлення я змогла спокійно займатися своїми справами, адже знала, що мій вантаж у надійних руках. Найбільше ціную, що вони поєднують уважне ставлення до клієнта та високу професійність. Нині можу з впевненістю сказати, що GlobalPost – це та служба доставки, з якою хочеться працювати знову і знову, бо результат завжди перевищує очікування.

Сверху