Мій шлях до точного діагнозу

Довгий час я боровся з неприємним відчуттям у ногах — важкість, поколювання, іноді навіть різкий біль, який з’являвся раптово. Спочатку думав, що це просто перевтома або наслідок сидячої роботи. Та коли почав відчувати, що навіть коротка прогулянка викликає дискомфорт, вирішив звернутись до лікаря. Пройшов кілька обстежень, але жодне не дало чіткої відповіді, у чому справа.
Один спеціаліст порадив мені зробити електронейроміографію. Я мало що знав про цю процедуру, але після коротких роздумів погодився. І не пожалкував — результати показали, що у мене є порушення провідності нервів у нижніх кінцівках. Саме це й пояснило біль і відчуття «ватності». Після цього мені скоригували лікування, додали фізіотерапію, і через кілька тижнів я відчув справжнє полегшення.
Зараз я можу знову активно рухатись без постійного болю, а найголовніше — розумію, наскільки важливо вчасно пройти правильну діагностику. Якщо ви стикаєтесь із подібними симптомами, раджу не зволікати й дізнатись більше про цю процедуру тут - https://evmax.kiev.ua/blog/elektronejromiografija/. Там доступно пояснюється, як вона допомагає виявити навіть приховані проблеми нервової системи.

Сверху