Накрутка лайків в Інстаграм

Привіт! Хочу дізнатись, чи варто користуватись послугами накрутки лайків в Інстаграмі. Чи реально це допомагає розвитку сторінки, або ж це просто марна трата грошей? І чи є ризик, що акаунт можуть заблокувати? Буду вдячна за чесні відгуки!

Привіт! Хочу дізнатись, чи варто користуватись послугами накрутки лайків в Інстаграмі. Чи реально це допомагає розвитку сторінки, або ж це просто марна трата грошей? І чи є ризик, що акаунт можуть заблокувати? Буду вдячна за чесні відгуки!
Я скористалась послугами компанії UA-SMM https://ua-smm.com.ua/uk/nakrutka-lajkiv-v-instagram/ для накрутки лайків і не пожалкувала. Вони виконали роботу дуже професійно — лайки підбиралися поступово, без різких стрибків, що мінімізувало ризик блокування. В результаті моя сторінка стала виглядати більш активною, що привернуло увагу нових підписників і дало поштовх органічному зростанню. Плюс, у UA-SMM приємна підтримка і швидкі відповіді на всі питання. Загалом, якщо правильно підійти, накрутка може бути корисним інструментом, і UA-SMM у цьому мене переконали.

Сверху